Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pohlreichovy topinky pro návštěvy, s kuřecími jatýrky a želatinou

Návštěva by si měla nejen nacpat pupík, ale také si užít hostitele. Pohoštění by tedy mělo být jednoduché, aby vám hosté jen nekoukali v kuchyni na záda a vy se nepotili v zástěře u plotny. I jednoduché pokrmy mohou být dokonalé a není problém je připravit doma, v tom má šéfkuchař Zdeněk Pohlreich pravdu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M76i93c33h58a45l 39M43i27l69l63e42r 9266272719452

ve stredomorskych receptech je na smazeni nejlepsi standardni olivovy olej, ne extra panensky.

EP je nejlepsi na salatove zalivky a na zakapani uz hotovych pokrmu pred servirovanim.

+1/0
19.10.2015 10:15

S78t42a19n22i67s32l95a45v 27M91e65l65i65c64h76a66r 8195795946482

Když olej, tak jedině olivový - to už je úplná kuchařská mantra, to tam prostě musí plesknout při každý sebemenší příležitosti. Přitom, co já vím, tak topinky na sádle, nemají chybu, ale asi jsem za hloupýho Honzu, taková nevzdělanost!

+2/−1
18.10.2015 18:00

P46e80t58r 60T30l95o66u28k70a98l 7594925272855

Když jsou to topinky po italsku tak tam ten oliváč jistě sedne. Nikdo vám přece nebrání použít sádlo když ho máte rád. ;-)

+1/0
18.10.2015 21:06

M71i84c17h53a92l 81M53i96l86l41e53r 9726772619142

za pouzitim olivoveho oleje na kdeco, bez ohledu na puvod jidla, neni zadna kuchynska mantra ale nezkusenost domaciho kuchare/ kucharky. Nekdy dokonce snobsky pokus.

Standardni olivovy olej (natoz extra panensky!!!) se nehodi treba na pripravu svickove nebo teleciho na smetane, ale naopak pouzit ho pri opekani masa na bolonske spagety, aglio e olio nebo jina stredomorska jidla - tam je chutnejsi nez cokoliv jineho.

0/0
19.10.2015 10:22

A86l74e17s 46K76o96t42a60s59e61k 7472365396

...Z.... teleciho masa.

+1/0
18.10.2015 0:06

M26a55r91t16i72n 47V78o14j81á11č36e11k 9653917831706

taky jsem přemýšlel jestli z telecího nebo s telecím;-D

0/0
18.10.2015 9:08

H29a76n32a 87D66o65s22t84á85l80o19v73á 1529554920404

Drůbeží játra na topince - to byl v ´80 hit v kdejakém baru.

+7/0
17.10.2015 16:04

J44a26r67o70s84l60a66v 15D23r35o81b92n15ý 6196748417497

játra od jisté doby nemusím, Zdendo tím mě nepřesvědčíš

+2/0
17.10.2015 15:05

J76i87ř42í 70M14a50r59e88č79e30k 3869661692

Sakra já mám hlad !!!;-(

+1/0
17.10.2015 13:49

P40a38v55e43l 69J31e75ř26á10b43e25k 7651822534407

Návštěva - jatýrka, topinky.

A mě říkali: návštěva - hůl do ruky.

+4/0
17.10.2015 0:21

R39o91m79a70n 43Č42e12c77h15u97r73a 6222279207949

A neříkali to náhodou trošku jinak?

0/0
17.10.2015 0:48

L80u45k28a55s 65N51e63m59e75c 7159190732604

Tak tak. Nemám zvonek, nejsem doma.

+1/0
17.10.2015 12:21







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.