Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pohlreichovy topinky pro návštěvy, s kuřecími jatýrky a želatinou

Návštěva by si měla nejen nacpat pupík, ale také si užít hostitele. Pohoštění by tedy mělo být jednoduché, aby vám hosté jen nekoukali v kuchyni na záda a vy se nepotili v zástěře u plotny. I jednoduché pokrmy mohou být dokonalé a není problém je připravit doma, v tom má šéfkuchař Zdeněk Pohlreich pravdu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M54i67c52h85a83l 56M57i27l44l30e71r 9526822659572

ve stredomorskych receptech je na smazeni nejlepsi standardni olivovy olej, ne extra panensky.

EP je nejlepsi na salatove zalivky a na zakapani uz hotovych pokrmu pred servirovanim.

+1/0
19.10.2015 10:15

S30t93a76n22i59s19l65a61v 55M22e87l19i14c73h58a78r 8785405546302

Když olej, tak jedině olivový - to už je úplná kuchařská mantra, to tam prostě musí plesknout při každý sebemenší příležitosti. Přitom, co já vím, tak topinky na sádle, nemají chybu, ale asi jsem za hloupýho Honzu, taková nevzdělanost!

+2/−1
18.10.2015 18:00

P43e18t40r 18T40l93o78u20k85a26l 7264175322665

Když jsou to topinky po italsku tak tam ten oliváč jistě sedne. Nikdo vám přece nebrání použít sádlo když ho máte rád. ;-)

+1/0
18.10.2015 21:06

M41i89c25h66a20l 21M88i15l96l72e95r 9476532539852

za pouzitim olivoveho oleje na kdeco, bez ohledu na puvod jidla, neni zadna kuchynska mantra ale nezkusenost domaciho kuchare/ kucharky. Nekdy dokonce snobsky pokus.

Standardni olivovy olej (natoz extra panensky!!!) se nehodi treba na pripravu svickove nebo teleciho na smetane, ale naopak pouzit ho pri opekani masa na bolonske spagety, aglio e olio nebo jina stredomorska jidla - tam je chutnejsi nez cokoliv jineho.

0/0
19.10.2015 10:22

A51l92e21s 38K44o24t22a62s67e81k 7652405546

...Z.... teleciho masa.

+1/0
18.10.2015 0:06

M74a38r95t79i85n 46V42o68j63á22č29e42k 9413377201666

taky jsem přemýšlel jestli z telecího nebo s telecím;-D

0/0
18.10.2015 9:08

H22a91n49a 35D34o44s33t14á78l87o52v28á 1369564830544

Drůbeží játra na topince - to byl v ´80 hit v kdejakém baru.

+7/0
17.10.2015 16:04

J80a43r40o68s75l26a60v 16D20r26o86b80n91ý 6946128857117

játra od jisté doby nemusím, Zdendo tím mě nepřesvědčíš

+2/0
17.10.2015 15:05

J94i55ř89í 25M15a29r40e14č91e10k 3979931232

Sakra já mám hlad !!!;-(

+1/0
17.10.2015 13:49

P42a17v37e74l 61J97e96ř51á90b95e40k 7431242174567

Návštěva - jatýrka, topinky.

A mě říkali: návštěva - hůl do ruky.

+4/0
17.10.2015 0:21

R52o21m83a84n 65Č27e40c10h92u38r74a 6232109637839

A neříkali to náhodou trošku jinak?

0/0
17.10.2015 0:48

L25u62k22a96s 83N78e52m26e42c 7149880582144

Tak tak. Nemám zvonek, nejsem doma.

+1/0
17.10.2015 12:21







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.