Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Co v kuchyni s bezlepkovou pohankou, která zahřeje tělo a ozdraví žíly

Pro celiaky, zimní období a těžce pracující je pohanka v kuchyni požehnáním. Nasytí, zahřeje, pochutnáte si. Přitom stačí jednoduchá úprava, třeba se zeleninou a sýrem podle receptu v našem videu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K70a15t82e20ř95i85n89a 25V67a63š62á26k30o53v63á 5241792649585

Pohanka je super i do "bramboracky", delame ji taky jako prilohu napul s ryzi.

Jinak jsem si ji oblibila i uplne nasyrovo, namocit pres noc a udelat z ni kasi :) U varene ci tepelne upravene (treba i loupani) nemam moc rada tu pachut, ktera tim vznika. :-)

+1/0
24.10.2015 11:35

P50e27t54r 56K12l43e34i70n 4680790608465

Tyjo, fotečky jídel z pohanky pěkný. Hned bych si dal. Až se mi zbíhaj sliny.

0/0
23.10.2015 8:04

S26a25m33u49e93l 80R23a49z45i80m 4743330130961

pohanka se Rusky nazývá grečka  / гречка a je ve státech SSSR národním pokrmem. Přidává se i do polévek na zahuštění a jsou celé kuchařské knihy pro grečku, takže stačí vygooglit a přeložit. Mimochodem je doporučována i na diabetes. já jí opražím, svařím v 3x tolik vody při otevřeném hrnci a jím s klobásou a volským vejcem. Mimochodem ani vaši malí kamarádi nepohrdnou, obzvláště je-li čerstvě uvařená

0/0
22.10.2015 17:53

J72a41n91a 54B84i66a92l81á 6678481250579

No já teda nevím, ale pohanka se má jen krátce zavařit a nechat dojít pod peřinou. Je to krapet zdlouhavější, ale šetrný způsob její přípravy.

+6/0
22.10.2015 6:26

A80l76e70n24a 31V45e16s27e46l10á 3953141695438

Přesně. Na pohance se mi líbí, že ji většinoou stačí jen zalít horkou vodou z varné konvice a nechat zabalenou dojít. Co bych na ní dvacet minut vařila...

+5/0
22.10.2015 9:09

J66a25n23a 69M52a30r52t15i69n92k78o23v93á 7939535441570

Moc děkuji za tento názor. Ráda to vyzkouším.

0/0
1.11.2015 23:42







Najdete na iDNES.cz