Diskuze

Co v kuchyni s bezlepkovou pohankou, která zahřeje tělo a ozdraví žíly

Pro celiaky, zimní období a těžce pracující je pohanka v kuchyni požehnáním. Nasytí, zahřeje, pochutnáte si. Přitom stačí jednoduchá úprava, třeba se zeleninou a sýrem podle receptu v našem videu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pohanka je super i do "bramboracky", delame ji taky jako prilohu napul s ryzi.

Jinak jsem si ji oblibila i uplne nasyrovo, namocit pres noc a udelat z ni kasi :) U varene ci tepelne upravene (treba i loupani) nemam moc rada tu pachut, ktera tim vznika. :-)

1 0
možnosti

P44e80t92r 39K81l93e53i41n

23. 10. 2015 8:04

Tyjo, fotečky jídel z pohanky pěkný. Hned bych si dal. Až se mi zbíhaj sliny.

0 0
možnosti

pohanka se Rusky nazývá grečka  / гречка a je ve státech SSSR národním pokrmem. Přidává se i do polévek na zahuštění a jsou celé kuchařské knihy pro grečku, takže stačí vygooglit a přeložit. Mimochodem je doporučována i na diabetes. já jí opražím, svařím v 3x tolik vody při otevřeném hrnci a jím s klobásou a volským vejcem. Mimochodem ani vaši malí kamarádi nepohrdnou, obzvláště je-li čerstvě uvařená

0 0
možnosti

J34a69n98a 50B41i67a11l94á

22. 10. 2015 6:26

No já teda nevím, ale pohanka se má jen krátce zavařit a nechat dojít pod peřinou. Je to krapet zdlouhavější, ale šetrný způsob její přípravy.

6 0
možnosti

Přesně. Na pohance se mi líbí, že ji většinoou stačí jen zalít horkou vodou z varné konvice a nechat zabalenou dojít. Co bych na ní dvacet minut vařila...

5 0
možnosti