Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Losos v páře podle Pohlreicha. Lehký jako vánek a se zeleninou

Dietní neznamená, že si nemůžete dopřát brambory s kouskem lahodného másla, nebo plnotučný jogurt. Rozumné stravování není o surovinách bez tuku, ale o jejich kvalitě a množství. Jak tvrdí Zdeněk Pohlreich: „Neexistují nezdravé suroviny, pouze nezdravé množství.“ A lehké a přitom chutné menu připravíte i doma.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M21a24r76e51k 68V16e23s47e58l39ý 1837558860214

Tak kdyz bych si vzal obe "porce" lososa a vsechny brambory a vsechnu zeleninu, kterou s tim varil, tak bych se asi lehce najedl ;-D

+1/−1
22.11.2015 22:21

M23a89r52t19i12n 34H73r13u25š32k16a 9521953579768

Neboj, snažilka by Ti k tomu dodělala knedlíky a čvachtal by sis ;)

+2/0
23.11.2015 10:50

K43l41á62r46a 87T97r17n53k77o71v72á 3824869324939

Opečené brambory na másle jsou sice lahůdka, ale s lehkou a dietní kuchyní nemají nic společného, ani když se nazvou opečenými brambůrky.

0/0
22.11.2015 20:50

P35e59t47r 56B15o76x46a41n 1441983140184

On totiž Polreich bez másla neuvaří nic. Používá ho na můj vkus hodně a všude.

0/−7
22.11.2015 21:58
Foto

I98v54o 44C25h20u64d69o25b97a 9310196981224

Ale on k tomu řekl rozumnou věc nic neni 100% dietni taky náleží kolik toho sniž8-o

0/0
23.11.2015 15:29

K16l45á74r47a 38T51r86n79k30o95v55á 3154489514109

Však ano, má pravdu, ale to máte s tou opovrženou svíčkovou úplně stejné.

+1/0
23.11.2015 15:52

P95e10t27r 46K82o89u18t98n42ý 3557620289278

Poleraich, at se taky upravi v pare, na co dava sve logo stoji, za..., overeno, steaky Albert,  rozsekane, porezane kusy masa, vymet,..

+1/−10
21.11.2015 21:06

O17s95k13a50r 48K43o98v41a70ř93í15k 8577273376777

Ale všichni ho poslouchají. Pohlreich řekne, že tohle je na nic....a všichni to po něm začnou papouškovat.

+3/−1
22.11.2015 15:47

T57o87m20á70š 23K69r28a96t13o71c25h32v97í45l 1424902752330

Jojo, kam se hrabe na takovýho babicu

0/−1
22.11.2015 20:06

O69s71k33a92r 15K66o14v52a67ř35í15k 8217873656617

Klasický argument - Babica. A co třeba Vodochodský? Stejný patlal jako JB...

+1/0
22.11.2015 21:16

T39o51m53á45š 90K14r56a88t98o98c77h32v21í11l 1944382122390

Tak vidíte, jakej je v tom rozdíl jestli babica nebo vodochodský?

0/0
22.11.2015 23:23
Foto

D34a57v65i53d 64H82o53m66o70l11a 4922902909833

A tak...já myslím, i když Vodochodského neznám, že až takhle hluboko klesnout nelze....

https://www.youtube.com/watch?v=vmG0MNAC2kw

0/0
23.11.2015 9:27

K59l69á67r93a 87T55r83n28k22o82v34á 3924369434919

Pohlreich je neuvěřitelný pózer a snob. Svíčková, která je z nejkvalitnějšího a nejlibovějšího masa a omáčka samá zelenina s trochou smetany je hnus, zatímco losos se smetanovou omáčkou nebo zabalený v tučném lískovém těstě je to pravé ořechové.

+2/−4
22.11.2015 20:56

P50e72t95r 13B81o62x18a95n 1851853700904

Co to je lískové těsto? Vy se prosím o vaření raději vyjadřujte...:-/

+3/−2
22.11.2015 21:55

P33e43t55r 95T17l18o93u72k51a43l 7104505562545

http://recepty.vareni.cz/liskove-protlacovane-cukrovi/

0/−1
22.11.2015 23:02

K16l45á82r28a 71T56r19n73k29o38v95á 3874199304509

Já měla na mysli listové těsto, ale někdy se mu říká lístkové, vypadlo mě písmeno, to se holt někdy stane.:-)

0/0
23.11.2015 0:24

K72l81á17r26a 63T59r83n65k85o27v84á 3414699504179

Vy jste se v životě nepřepsal, nechtěl jste raději napsat nevyjadřujte?

0/0
23.11.2015 0:22

P71e54t55r 36B56o72x23a66n 1241243810594

Listkove je po slovensky, takze jednoduse nevite, jak je to spravne cesky. Jeste nejaka vymluva?

0/0
23.11.2015 14:44

K24l27á98r28a 97T73r31n77k61o92v33á 3914939314789

Vážený pane, neznám vás ani po tom nijak netoužím, nechápu proč bych se měla vymlouvat zrovna vám. Pokud vám nestačí jednoduché a prosté vysvětlení, které je zde zcela běžné, je to váš problém.;-)

0/0
23.11.2015 15:01

P95e11t86r 24B48o33x22a65n 1501413820724

Proc me? Asi proto ze jsem reagoval. Ad svickova - ukazte mi, kdo dnes vari svickou z prave svickove + smetana + jiska + knedliky = tezke jidlo. Takze asi to mu vadi...

0/0
23.11.2015 23:31

K77l59á24r91a 12T81r10n69k48o85v98á 3854679474729

Vy dáváte do svíčkové jíšku? Tak snad abyste se k vaření taky nevyjadřoval.

Losos, smetanová omáčka nebo tučné listové (lístkové) těsto - tučné jídlo.

0/0
24.11.2015 6:58

L55u78k31á63š 41W34i92n26k64l37e10r 9424360129

Co to je lískové těsto?

0/0
23.11.2015 8:37

K60l58á85r24a 10T53r27n46k10o31v20á 3934619404199

Vy neumíte číst? Nebo potřebujete vysvětlení každý zvlášť?

0/0
23.11.2015 9:04







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.