Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Kečupová kůže. Americký vynález má zabránit rozmočení burgerové housky

První zmínky o kečupové kůži přinesl Martin Kuciel, alias pan Cuketka, na svém blogu. Objevil ji na webu Techinsider, kde zkoušeli, jak nerozmočit burgerovou housku kečupem a místo obyčejného „kydance“ kečupu použili plátek dehydrovaného. Kuciel ji pro iDNES.cz zkusil vyrobit a podělil se o stručný recept.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J71a78k68u48b 53F59e89i36f85a60r 7689639566869

Na burgery používám již jen domácí ciabattu a díky její konzistenci a kůrce tento problém už neznám. Chemické houbohousky nekupuji.

0/0
30.11.2015 12:30
Foto

P52a35v15l75a 92V91l32á31č61i63l71o70v91á 1830965463313

Tohle opravdu není nic nového...iDnes zase zaspala dobu. Tento způsob a použití znám už nejméně 2 roky - 3 roky... A žádná sláva to není, chuť to postrádá.

Pokud se správně připraví houska, nezapomene se na správné vrstvení surovin a připravuje se těsně před podáváním, není problém s normální konzistencí kečupu majonézy a dalších.... Nejsem fanda hamburgerů, ale je to jako se vším. Pokud věnujete pozornost tomu, co děláte, výsledek se dostaví i bez rádo by převratných nechutných vynálezů.... Když je někdo líný a hňup nepomůže mu ani vysušený kečup ;-D

0/0
27.11.2015 12:22

J16a15r54o47s26l49a78v 75K23a31d47l87e27c 5291479722451

Ono to není k pochutnání ani normálně...Rv

0/−3
26.11.2015 8:40

I80g20o21r 44F87a82r69b50á27k 1148762811

To už je jednodušší utřít si hubu a v nejhorším případě vyprat tričko.

+9/0
26.11.2015 8:30

O67s16k39a49r 39K61o58v12a48ř35í84k 8367103796697

Kvásková mapa... :D

0/−3
26.11.2015 6:12

K83e43v44i43n 34R97e55i12c86h34e85l 7282315837965

Pana Cuketku jsem prestal definitivne brat vazne v momente kdy oslavoval predrazeny pekarny PAUL a vubec nepoznal,ze je to pouha rozmrazovna a asi pul roku vytrvale makronky nazyval jako makaronky.A tenhle clovek hodnoti restaurace.

+1/−1
26.11.2015 5:25

L98i45b12o92r 54D25a18n47ě86k 4677871693

tak většinou má dobré články, ale hold občas to uteče..

0/0
26.11.2015 8:21

K96e55v35i84n 43R18e23i84c17h82e69l 7512835217135

Ten člověk nepozná guláš od steaku a vy mu za to vzdáváte hold? 8-o

0/0
26.11.2015 20:10

M51i25l52a43n 37Š27e50l36i49g33a 7161344533743

Ona se makronka totiz jmeniuje Macaron. Takze v dobe, kdy u nas zazival jejich boom a poradne nemely ani cesky nazev, je oznaceni makaronka docela pochopitelne.

+3/0
26.11.2015 9:28

J94o56s75e45f 37Č58i56h61á48k 7511209180986

A napadlo někoho dávat kečup do míst kde se housky nebude dotýkat :-)

+2/0
26.11.2015 4:50

K89e25v75i59n 19R42e22i65c32h43e34l 7602525557285

Ja ho davam na stul.

+12/0
26.11.2015 5:25
Foto

J85a60n 36N82o68v20á21k 4368929164555

To už nebude žádná "p-ča s kytarou"? :-)

+2/−1
26.11.2015 4:43

V62á56c89l75a10v 32P29í28c60h21a 2723736962900

Pan Pavlíček asi nezná ten vtip.

+1/0
26.11.2015 12:55







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.