Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Kečupová kůže. Americký vynález má zabránit rozmočení burgerové housky

První zmínky o kečupové kůži přinesl Martin Kuciel, alias pan Cuketka, na svém blogu. Objevil ji na webu Techinsider, kde zkoušeli, jak nerozmočit burgerovou housku kečupem a místo obyčejného „kydance“ kečupu použili plátek dehydrovaného. Kuciel ji pro iDNES.cz zkusil vyrobit a podělil se o stručný recept.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J75a95k85u46b 30F32e20i40f82a78r 7699489836199

Na burgery používám již jen domácí ciabattu a díky její konzistenci a kůrce tento problém už neznám. Chemické houbohousky nekupuji.

0/0
30.11.2015 12:30
Foto

P27a55v51l40a 89V87l48á17č53i80l62o87v25á 1380805923203

Tohle opravdu není nic nového...iDnes zase zaspala dobu. Tento způsob a použití znám už nejméně 2 roky - 3 roky... A žádná sláva to není, chuť to postrádá.

Pokud se správně připraví houska, nezapomene se na správné vrstvení surovin a připravuje se těsně před podáváním, není problém s normální konzistencí kečupu majonézy a dalších.... Nejsem fanda hamburgerů, ale je to jako se vším. Pokud věnujete pozornost tomu, co děláte, výsledek se dostaví i bez rádo by převratných nechutných vynálezů.... Když je někdo líný a hňup nepomůže mu ani vysušený kečup ;-D

0/0
27.11.2015 12:22

J64a49r48o87s55l94a57v 63K93a49d15l54e83c 5301989262441

Ono to není k pochutnání ani normálně...Rv

0/−3
26.11.2015 8:40

I27g77o20r 15F29a91r15b67á51k 1148832421

To už je jednodušší utřít si hubu a v nejhorším případě vyprat tričko.

+9/0
26.11.2015 8:30

O16s80k59a88r 68K14o98v44a31ř71í60k 8927753956477

Kvásková mapa... :D

0/−3
26.11.2015 6:12

K43e61v69i59n 62R70e80i20c13h82e15l 7452565437295

Pana Cuketku jsem prestal definitivne brat vazne v momente kdy oslavoval predrazeny pekarny PAUL a vubec nepoznal,ze je to pouha rozmrazovna a asi pul roku vytrvale makronky nazyval jako makaronky.A tenhle clovek hodnoti restaurace.

+1/−1
26.11.2015 5:25

L14i89b73o30r 86D67a55n65ě25k 4257101803

tak většinou má dobré články, ale hold občas to uteče..

0/0
26.11.2015 8:21

K23e55v26i26n 38R32e54i71c16h80e53l 7312715357705

Ten člověk nepozná guláš od steaku a vy mu za to vzdáváte hold? 8-o

0/0
26.11.2015 20:10

M55i16l63a68n 51Š11e11l67i69g28a 7541194783863

Ona se makronka totiz jmeniuje Macaron. Takze v dobe, kdy u nas zazival jejich boom a poradne nemely ani cesky nazev, je oznaceni makaronka docela pochopitelne.

+3/0
26.11.2015 9:28

J95o54s43e61f 88Č67i63h85á66k 7751239120716

A napadlo někoho dávat kečup do míst kde se housky nebude dotýkat :-)

+2/0
26.11.2015 4:50

K22e32v45i52n 58R61e96i98c59h61e56l 7572795217875

Ja ho davam na stul.

+12/0
26.11.2015 5:25
Foto

J56a97n 83N23o74v83á20k 4368209684825

To už nebude žádná "p-ča s kytarou"? :-)

+2/−1
26.11.2015 4:43

V66á16c68l48a86v 55P49í38c87h44a 2333756952570

Pan Pavlíček asi nezná ten vtip.

+1/0
26.11.2015 12:55







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.