- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Na burgery používám již jen domácí ciabattu a díky její konzistenci a kůrce tento problém už neznám. Chemické houbohousky nekupuji.
Tohle opravdu není nic nového...iDnes zase zaspala dobu. Tento způsob a použití znám už nejméně 2 roky - 3 roky... A žádná sláva to není, chuť to postrádá.
Pokud se správně připraví houska, nezapomene se na správné vrstvení surovin a připravuje se těsně před podáváním, není problém s normální konzistencí kečupu majonézy a dalších.... Nejsem fanda hamburgerů, ale je to jako se vším. Pokud věnujete pozornost tomu, co děláte, výsledek se dostaví i bez rádo by převratných nechutných vynálezů.... Když je někdo líný a hňup nepomůže mu ani vysušený kečup
Ono to není k pochutnání ani normálně...
To už je jednodušší utřít si hubu a v nejhorším případě vyprat tričko.
Pana Cuketku jsem prestal definitivne brat vazne v momente kdy oslavoval predrazeny pekarny PAUL a vubec nepoznal,ze je to pouha rozmrazovna a asi pul roku vytrvale makronky nazyval jako makaronky.A tenhle clovek hodnoti restaurace.
tak většinou má dobré články, ale hold občas to uteče..
A napadlo někoho dávat kečup do míst kde se housky nebude dotýkat :-)