Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Tip na dárek pod stromeček pro milovníky brouků. Nová hmyzí kuchařka

Nová kuchařka Hmyz na talíři atypicky obohacuje předvánoční trh. Je dílem Marie Borkovcové z Mendelovy univerzity v Brně. Ona a její tým sice trochu předběhli dobu, ale věří, že bude užitečná v budoucnu, až se hmyz stane zdrojem potravy pro budoucí populace.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M87i97l57o29š 50K22o96v44a32č 7665988186730

Chovejte blechy nebo vši,oni budou žrát vás a vy zase je to bude uzavrený okruh.

0/0
5.12.2015 22:05
Foto

D59a83v67i87d 40S50c58h49n93e42b44e31r88g26e89r 9915788523963

Vše z článku jsem ochutnal, jelikož v gastronomii dělám a držím se hesla že zkusit se má všechno tak došlo i na tohle, a vše mi chutnalo, není to nic nechutneho má to svoji chuť, mouční červy chutnají po buracich, štír po mandlich atd... určitě doporučuji ochutnat když budete mít šanci.

+2/0
4.12.2015 23:24
Foto

L55u72k54á54š 10Z73á46v43o64d29s22k29ý 9161639671

Lidi chteji slyset, ze hmyz chutna jako Losos s nivou, Tvrdi expert. Proboha jen to ne, kazit jakoukoliv rybu syrem, natoz lososa, je pomalu trestnym cinem...

+3/0
4.12.2015 17:47
Foto

D60a87v59i77d 32S11c43h14n54e63b35e39r33g32e14r 9645798693523

Za to by mi šéfkuchař usekl obě ruce, tak že mohu vaše slova jen potvrdit.

0/0
4.12.2015 23:25

I45v29a15n 82M93a50r95e85k 6394368732

A k tomu na "rozjezd" kilo švábů a štěnic jako delikatesu na Štěpána RvRvRv

+4/0
4.12.2015 11:02



Najdete na iDNES.cz