Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pařížské tyčinky našich babiček. Chuťově dokonalá vánoční klasika

V nejedné rodině se předává recept na pařížské tyčinky z generace na generaci. Možná jej také máte někde v sešitě či v šuplíku zapsaný na papírku babičkou či její maminkou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

F43i31l95i88p 97R87e65j75c24h57a 6508967183291

Stejná zkušenost, zkoušel jsem přidat mouku ale musí se to vychytat. 40g je určitě málo

0/0
22.12.2015 10:13

V78ě46r86a 37M35i71k96u26l20í34k69o40v58á 4860528433894

celý recept je nesmyslný, takovéhle těsto nelze vyválet - je to tak na pusinky. ;-D

+1/0
18.12.2015 15:39

P67a82v35l53í95n84a 96K47a52p16l36a21n29o86v62á 7796405820372

30 minut na 150 stupńů..hm...to by byli spíše mouřeníny!

+3/0
16.12.2015 23:48

R16o85m46a65n 74V26i21t71h28o67u38s 3775331796660

No, je to nějaké pochybné.... Klasika se vždycky dělala ze surovin a případně ještě přísad. A tady se do tohou najednou rvou nějaké ingredience... Není to jedovaté??? A jaký to vlastně má "E" kód, nikde jsem to nenašel...;-):-P

0/0
15.12.2015 18:51
Foto

T81o24m82á74š 82D60v88o89ř82á64k 7705156907461

Mě Pařížské tyčinky nejedou.

Lepší jsou rohlíčky a úplně nejlepší ty čokoládový.:-)

0/0
15.12.2015 17:48

P17e60t27r13a 25N37o14v31á26k59o37v83á 7238786794238

Tak tihle chudáci by u nás neuspěli.

+3/−3
15.12.2015 11:19







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.