Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pařížské tyčinky našich babiček. Chuťově dokonalá vánoční klasika

V nejedné rodině se předává recept na pařížské tyčinky z generace na generaci. Možná jej také máte někde v sešitě či v šuplíku zapsaný na papírku babičkou či její maminkou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

F86i77l23i40p 65R73e65j12c81h12a 6348727713741

Stejná zkušenost, zkoušel jsem přidat mouku ale musí se to vychytat. 40g je určitě málo

0/0
22.12.2015 10:13

V25ě15r22a 39M86i17k54u85l85í20k54o12v16á 4300208943644

celý recept je nesmyslný, takovéhle těsto nelze vyválet - je to tak na pusinky. ;-D

+1/0
18.12.2015 15:39

P97a79v71l10í78n57a 54K78a16p30l80a31n32o46v68á 7896325800822

30 minut na 150 stupńů..hm...to by byli spíše mouřeníny!

+3/0
16.12.2015 23:48

R74o37m26a55n 24V53i22t53h81o93u46s 3275551936350

No, je to nějaké pochybné.... Klasika se vždycky dělala ze surovin a případně ještě přísad. A tady se do tohou najednou rvou nějaké ingredience... Není to jedovaté??? A jaký to vlastně má "E" kód, nikde jsem to nenašel...;-):-P

0/0
15.12.2015 18:51

T59o25m54á84š 91D35v23o77ř17á96k 7125116887811

Mě Pařížské tyčinky nejedou.

Lepší jsou rohlíčky a úplně nejlepší ty čokoládový.:-)

0/0
15.12.2015 17:48

P81e54t85r21a 68N70o48v27á95k96o71v62á 7128396344928

Tak tihle chudáci by u nás neuspěli.

+3/−3
15.12.2015 11:19







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.