Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Pracují 16 hodin denně, michelinskou hvězdu získali už za rok

Mladý kuchař Filip Šulc se pustil do průzkumu michelinských restaurací. Zajímá ho, jak to v nich funguje. Proto si v nich domlouvá stáže a my se s vámi jeho prostřednictvím můžeme o čerstvé zážitky podělit.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P58e34t13r 50K34a11l98o54u71s 1202486261796

Kostka ve skluzu R^:-P

+2/−1
1.2.2016 18:35

L95a96d14a 50N21o69v97a54k 4182543617

Zajímalo by mě za jak dlouho by umřel člověk hlady, kdyby se stravoval pouze v michelinské restauraci....:-P Ale zase by věděl, že dostal jen prvotřídní a čerstvé suroviny....

+2/0
1.2.2016 18:24

M83a62r87t31i62n 79V88o97j65á84č15e80k 9873137311706

pokud na to máte rozpočet tak hlady neumřete .mám 190cm /100kg a pokud si dám celé menu (tedy nedávám si moučnííky) tak hlad rozhodně nemám ,to je zkrátka blbost jen si nesmíte dojíít na oběd a dát si jen hlavní chod ,ale musíte přidat alespon polévku nebo předkrm

0/0
2.2.2016 16:48

P52e52t54e67r 80J28a72r77m89u56š 4176591765251

Jojo, hlavne levne...

0/0
3.2.2016 5:53

P36e11t64r 10S92o13k43o24l 8532721327801

Až na ten pařátek z holuba jsem z toho článku dostal celkem slušný hlad. :-)

0/0
1.2.2016 15:35

T48e88r69e98z67a 67P79ě65l18u12c16h95o68v86á 4401966391786

Hm, teď se zrovna jeden kuchař zabil...

http://zpravy.idnes.cz/nejlepsi-sefkuchar-na-svete-benoit-violier-byl-nalezen-mrtvy-pt5-/zahranicni.aspx?c=A160201_081005_zahranicni_lve

0/0
1.2.2016 10:56

J36a70r16o36s58l51a91v 64K93a37d82l28e98c 5581149342251

Chudák, jak dlouho to vydrží...

0/0
1.2.2016 8:49
Foto

K12a27r23e93l 65M96a51l30ý 6926294560141

Konfitovane varle z krtka na bio rozmarynu s prelivem z doma prejeteho sneka - zaspinit talir, napalit cenu a mamo, sousedi budou koukat, az jim o tom budeme vykladat.

+14/−18
1.2.2016 7:40

P73a29v12e40l 92V60y21s15k27o46č43i13l 7143902417141

uááá ;-D

+3/0
1.2.2016 8:44

K91a98r78e55l 42N66a91s76t49o88u10p68i45l 3980411570251

ano, tak to dopadá, když vesničan vezme Máňu do "lepší" restaurace, z menu, které je postavené tak, že se dává předkrm, polévka, hlavní chod a desert si vybere jednu věc....s ohledem na cenu a vědomí, že musí zbýt ještě na basu lahváčů je to často jen předkrm a poté všude vykládá, jaké malé porce se tam dávají....

+23/−3
1.2.2016 10:12

L61a14d89a 18N40o14v54a43k 4342573577

Lepší restaurace sázejí na to, že než by jim host při pravidelném stravování umřel hlady.., bude mnohem dříve švorc...R^;-)

+2/0
1.2.2016 19:42

M74a22r42t44i48n 57M12a71i90k46s40n53a21r 3924223908872

Pokud jdete do lepší restaurace, většinou se jídlo neskládá pouze z hlavního jídla ale takových 3-5 chodů, takže velké porce jak prase, nejsou zrovna to, co by zákazníci čekali, když jich mají sníst 5 :)

+9/0
1.2.2016 12:05

M24a72r45t95i47n 90J62i54r68o87u68s85e31k 7756165205618

;-D;-DR^R^

0/0
1.2.2016 16:01
Foto

Š82t48ě76p14á44n 93B68i74n14k96o 3146454723526

Podle sebe soudím tebe? Jsou lidé, kteří do restaurací nechodí kvůli tomu, aby tím pak oblbovali hlavy svých sousedů. I když chápu, že je těžké to pochopit.... ;-D8-o;-D

+2/−1
1.2.2016 18:12

L77i30b96o65r 84M69o82u28č40k59a 1988957385902

komu neni s hury dano, v apatice nekoupi ...:-/

0/0
2.2.2016 7:43
Foto

J14a13k72u86b 45B54e34z87n26o21s78k81a 9907973256

to je tak, když je českej pepík zvyklej na guláš se šesti, konzumovaný pokud možno lžící, a ne dražší než 70 ká čé...:-P;-D;-D

0/−1
12.2.2016 1:58



Najdete na iDNES.cz