Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Vyrobte si pravé domácí pralinky. Nejdůležitější je hlídat teplotu

To nejdůležitější, co na výrobu domácích pralinek potřebujete, je opravdu kvalitní čokoláda. Většinou se prodává ve formě čoček. Ty se rozpustí, zchladí zhruba na třicet stupňů a hmotou se vylije forma, naplní a pak už jen můžete mlsat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M14a17r49c34e65l 49P71a53v13l51í13k 7181684918249

1 - vezmi štvrtotriedne duté figúrky (zostatok po vianociach), odhryzni hlavičku, uši, ... nalej koňak.

2 - vypi.

3 - opakuj bod 1, 2, ...

+2/0
11.5.2016 19:57

M24a60r28t40i12n 49K93a82r81á26s84e65k 1638554729114

Jestli se nemýlím, pravé pralinky je potřeba naplnit hmotou "praliné" pokud už budeme mluvit o pralinkách jako o čokoládových bonbonech s náplní.

Ale jinak dík za užitečné tipy ohledně teplot.

0/0
11.5.2016 15:26

Z69d16e47n27ě85k 27W81e90r61n17h81a64r90t 6277245492438

Hlídání teploty je nepodstatné. Mnohem obtížnější je uhlídat děti a všechny kolem, aby to všechno nesnědli už během výroby.

+15/0
11.5.2016 6:15







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.