Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Vyrobte si pravé domácí pralinky. Nejdůležitější je hlídat teplotu

To nejdůležitější, co na výrobu domácích pralinek potřebujete, je opravdu kvalitní čokoláda. Většinou se prodává ve formě čoček. Ty se rozpustí, zchladí zhruba na třicet stupňů a hmotou se vylije forma, naplní a pak už jen můžete mlsat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M80a98r90c12e14l 32P89a77v44l17í20k 7261634938659

1 - vezmi štvrtotriedne duté figúrky (zostatok po vianociach), odhryzni hlavičku, uši, ... nalej koňak.

2 - vypi.

3 - opakuj bod 1, 2, ...

+2/0
11.5.2016 19:57

M87a68r57t90i34n 60K78a21r16á69s33e72k 1588974889324

Jestli se nemýlím, pravé pralinky je potřeba naplnit hmotou "praliné" pokud už budeme mluvit o pralinkách jako o čokoládových bonbonech s náplní.

Ale jinak dík za užitečné tipy ohledně teplot.

0/0
11.5.2016 15:26

Z19d41e56n77ě67k 38W84e92r59n73h84a79r55t 6717225252138

Hlídání teploty je nepodstatné. Mnohem obtížnější je uhlídat děti a všechny kolem, aby to všechno nesnědli už během výroby.

+15/0
11.5.2016 6:15







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.