Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Chlebové kůrky proměňují v Londýně v pivo a ještě na tom vydělají

V Londýně rozjeli v rámci boje proti plýtvání jídlem koncept, který by mohl inspirovat i české pivovarníky či pivaře. Čerstvý chléb, který se neprodá, tu svezou do pivovaru, kde ho podle belgické receptury zpracují na pivní mok. Stejně zužitkují i chlebové kůrky, které se okrájí ze sendvičů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

B19o10r56e45k 13T76o44m88i56s 2956453489328

V Rusku to vymysleli ešte komunisti, volali to kvas a predávali to na uliciach čapované z cisterien.

0/0
22.2.2016 16:06

M81a27r53t48i90n 66P84e31c93i61n76a 4461313

Z chlebových kůrek lze také vyrobit víno nebo pálenku. A jde to daleko jednodušeji než výroba piva.

+1/0
22.2.2016 9:28

R25a90d14o46s35l10a30v 71K11l75a54u11d43a 5574718404242

ČR by mohla jít příkladem. Co neprodají řetězce na západě, to se nahnilé prodá tady:-)

+1/−1
22.2.2016 5:36

J66a16n 81P22a44ř74í85z41e25k 9776930607936

Takže podle vás se k nám vozí nahnilý chleba? Nebo nahnilé konzervy?

0/0
22.2.2016 8:22







Najdete na iDNES.cz