Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Chlebové kůrky proměňují v Londýně v pivo a ještě na tom vydělají

V Londýně rozjeli v rámci boje proti plýtvání jídlem koncept, který by mohl inspirovat i české pivovarníky či pivaře. Čerstvý chléb, který se neprodá, tu svezou do pivovaru, kde ho podle belgické receptury zpracují na pivní mok. Stejně zužitkují i chlebové kůrky, které se okrájí ze sendvičů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

B41o72r21e20k 10T21o48m67i39s 2416163279968

V Rusku to vymysleli ešte komunisti, volali to kvas a predávali to na uliciach čapované z cisterien.

0/0
22.2.2016 16:06

M80a53r56t53i14n 96P21e62c68i96n33a 4751453

Z chlebových kůrek lze také vyrobit víno nebo pálenku. A jde to daleko jednodušeji než výroba piva.

+1/0
22.2.2016 9:28

R77a11d33o50s19l43a79v 38K29l42a33u76d79a 5734928804982

ČR by mohla jít příkladem. Co neprodají řetězce na západě, to se nahnilé prodá tady:-)

+1/−1
22.2.2016 5:36

J13a20n 70P72a46ř46í36z45e88k 9186330947726

Takže podle vás se k nám vozí nahnilý chleba? Nebo nahnilé konzervy?

0/0
22.2.2016 8:22







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.