Diskuze

Chlebové kůrky proměňují v Londýně v pivo a ještě na tom vydělají

V Londýně rozjeli v rámci boje proti plýtvání jídlem koncept, který by mohl inspirovat i české pivovarníky či pivaře. Čerstvý chléb, který se neprodá, tu svezou do pivovaru, kde ho podle belgické receptury zpracují na pivní mok. Stejně zužitkují i chlebové kůrky, které se okrájí ze sendvičů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

B94o53r68e41k 30T26o17m10i50s

22. 2. 2016 16:06

V Rusku to vymysleli ešte komunisti, volali to kvas a predávali to na uliciach čapované z cisterien.

0 0
možnosti
MP

Z chlebových kůrek lze také vyrobit víno nebo pálenku. A jde to daleko jednodušeji než výroba piva.

1 0
možnosti
RK

ČR by mohla jít příkladem. Co neprodají řetězce na západě, to se nahnilé prodá tady:-)

1 1
možnosti
JP

Takže podle vás se k nám vozí nahnilý chleba? Nebo nahnilé konzervy?

0 0
možnosti