Diskuse k článku

VIDEO: Pohlreichovu jarní nádivku s kopřivami na talíři nenecháte

Upřímně? Skutečně dobrou nádivku aby pohledal, nemálo z nás ji pamatuje ze školní jídelny jako beztvarou hmotu nijaké chuti lepící se na patro. Přitom to může být lahůdka nasáklá výpekem slaniny, zjemněná smetanou a skvěle dochucená kořením, bylinkami i šťávou z masa.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P20a88v63l71a 19C12t14i82b18o70r58o59v26á 2250963527

Prosím o chytrou radu, kam letos na kopřivy .. obešla jsem všechny osvědčená místa to prokletý bejlí ne a ne vylézt!!!

0/0
21.3.2016 9:33

K80a85r18e77l 56S57t44r23ž36a39n58o19v59s71k71ý 1228225805

Koukám, že se reklama nacpe okatě do všeho.

+2/0
19.3.2016 18:03

P69a58v48e16l 18N45o84v85á54k 4743198175141

Vlastiku, mám pro tebe jeden návrh. Co kdyby sis políbil?

+10/−1
19.3.2016 16:02

V14l64a85s45t47a 39S88v31o41b42o16d36a 4959749744

Vzhledem k tomu že kuřecí maso není žádné maso tak do nádivky patří a patřilo vždy uzený, tak je vidět že Polreich nikdy zřejmě velikonoční nádivku nedělal. Ne všichni dříve jedli jenom v závodkách a nebo ve školních jídelnách a tak nevím proč se stále zdůrazňují.

+8/−11
19.3.2016 15:18
Foto

H33a98n21a 85A86n13t12o25n81o32v46á 6127689214714

souhlas, nádivku (u nás hlaivčku) znám jenom domácí, ve škole nám ji nikdy nepřipravily.

0/0
20.3.2016 12:19

Najdete na iDNES.cz