Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

VIDEO: Pohlreichovu jarní nádivku s kopřivami na talíři nenecháte

Upřímně? Skutečně dobrou nádivku aby pohledal, nemálo z nás ji pamatuje ze školní jídelny jako beztvarou hmotu nijaké chuti lepící se na patro. Přitom to může být lahůdka nasáklá výpekem slaniny, zjemněná smetanou a skvěle dochucená kořením, bylinkami i šťávou z masa.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

V22l92a51s15t93a 95S91v27o84b96o60d84a 4419359534

Vzhledem k tomu že kuřecí maso není žádné maso tak do nádivky patří a patřilo vždy uzený, tak je vidět že Polreich nikdy zřejmě velikonoční nádivku nedělal. Ne všichni dříve jedli jenom v závodkách a nebo ve školních jídelnách a tak nevím proč se stále zdůrazňují.

+8/−11
19.3.2016 15:18
Foto

H21a49n70a 65A52n81t61o49n41o90v74á 6107179794664

souhlas, nádivku (u nás hlaivčku) znám jenom domácí, ve škole nám ji nikdy nepřipravily.

0/0
20.3.2016 12:19







Najdete na iDNES.cz