Diskuze

VIDEO: Plněné smrže s pastou, lahodné jarní houby podle Pohlreicha

Dejte si kvalitní těstoviny s trochou plněných jarních smržů a křehkým zeleným chřestem, lehce posypané strouhaným parmazánem, a musíte uznat, že jaro je úžasné. A stejně jako opravdu dobrá, lehká pasta se nepřejí. Možná i proto tohle jídlo šéfkuchař Zdeněk Pohlreich opravdu miluje.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Navíc ryba sv. Petra se česky řekne pilobřich.

0 0
možnosti
MN

Pohlreich dobrý, ale za tu pastu by zasloužil fláknout pánvičkou. Co má za problém se slovem "těstoviny"?

4 1
možnosti
MS

Snazi se byt supr-moderni ;-)

1 1
možnosti
JP

J89a89n 77P37e74k53a

25. 3. 2016 21:42

chvilku jsem přemýšlel, s jakou pastou :P když už chcete psát italsky, napište celou větu, "čechoitalština" je nepřehledná :)

1 1
možnosti
Foto

Mně se taky pasta nepřejí, vždycky ji vyplivnu, i když někdy chutná fakt lákavě.

6 0
možnosti
JB

Ani jeden oslavný příspěvek od polreichofilů?

0 0
možnosti
HV

Jen jakoby vtípky od nechápavců.;-D

2 0
možnosti
PV

P85e49t34r 58V17í68t

25. 3. 2016 20:10

To mi připomnělo, že v dětství mi chutnala pasta na zuby. :)

4 1
možnosti
JP

J27a12n 80P18a85l46l50a70s

25. 3. 2016 17:05

Dobrý den, smrž a kačenka jsou 2 různé houby.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Ka%C4%8Denka_%C4%8Desk%C3%A1

4 0
možnosti
VS

S jakou pastou? Aha, myslí těstoviny. Jasně, italsky se těstoviny řeknou "pasta", ale v češtině prostě "ta pasta" znamená něco úplně jiného, takže bych se nesnažil být za každou cenu světový.

16 1
možnosti