Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Orgie pro masožrouty: paštika s telecím masem podle Pohlreicha

Důvod, proč je v telecí paštice jen zhruba třetina telecího masa a zbytek se dělí mezi vepřový bok, vepřovou plec a kuřecí jatýrka, je prostý. „Nejde o žádný podvod, bez přídavku tuku z tučného masa, který paštiku neboli terinu zjemní, se prostě neobejdete,“ vysvětluje šéfkuchař Zdeněk Pohlreich.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P32a56v45e69l 78K30a13l41a47š 6784937659919

Mám sliny jako švihadlo. To musí chutnat báječně. R^

+1/0
2.4.2016 22:00

T39o12m26á18š 29D96v69o75ř49á96k 3185973426136

Zdendo dobrý, že bych se s tím ale doma patlal...:-):-):-)

+4/0
1.4.2016 12:12







Najdete na iDNES.cz