Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Flatbread je taková vylepšená chlebová placka. Podle šéfa strašně dobrá

Masíčko z pečených telecích žebírek a pečená červená řepa zalité křenovou šlehačkou, korunované lístky čerstvé rukoly, to vše na čerstvě pečené chlebové placce. Až uslyšíte Zdeňka Pohlreicha, jak při ochutnávání téhle v Americe oblíbené dobroty mručí blahem, budete mít jasno, čemu v nejbližší době neodoláte a připravíte si to doma.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M23a17r71c28e45l 64B16í68l45ý 2233112802939

censore prosim povolte slova co si lidi muzou o clanku myslet....

0/0
12.4.2016 22:58

M54a54r78c61e33l 95B33í62l23ý 2813632922249

Když tomu řeknu fletschit bude to OK ?

0/0
12.4.2016 22:55

M15i26c93h45a49e66l95a 53N34o27v46á90k29o12v41á 8970288228151

"Hladká mouka s trochou mléka, sušeným droždím a troškou vody" - hmm, tak zas vím houno. Na mně se muší konkrétně! V mém podání je jedno vejce nebo dvě vejce dohromady tři vejce .

+11/0
8.4.2016 14:13

J80a67n60a 13B70o70u74l59o47v20á 7100356171341

Obecně platí na kynuté těsto poměr cca 3 díly mouky a 1 díl tekutých surovin. Objemově, tedy třeba na šálky. Zkuste to, eventuelně si pohrajte s přidáním trošky mouky nebo naopak tekutin, protože třeba celozrnná mouka potřebuje trochu víc tekutin. Už dávno nepečeu podle přesného rozpisu.

+1/0
8.4.2016 19:30
Foto

H31a59n89a 73A10n72t44o84n50o29v37á 6427699134924

Jo, to si pamatuju když jsem dělala buchty u babičky - mléka ten hrnec s modrou kytičkou, půlka másla, mouky kolik je třeba.

0/0
9.4.2016 22:39

J91i63ř93í 68Z58ý21k55a 9549223331730

přiměřeně ... přiměřeně ... přiměřeně ...

0/0
9.4.2016 20:01

O73s17k57a42r 33K90o39v65a96ř52í51k 8337283486707

Šéfa ;-D. Pohlreich dělá šéfa na iDnesu?

+2/−9
8.4.2016 9:57







Najdete na iDNES.cz