Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pálffyho houskový knedlík se slaninou. Zabalený do utěrky se vaří hodinu

Vaří se sice hodinu, navíc zabalený v máslem potřeném plátýnku či utěrce, ale za vynaloženou námahu a trpělivost se tento knedlík odmění neobvykle jemnou konzistencí. Ta je opravdu překvapivá, vzhledem k tomu, že se do těsta nepřidává ani ždibec droždí či jiného kypřidla.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

H74e53l94e25n15a 67D83o67s32t14á53l68o68v43á 2649672963499

Ten musí chutnat.

Slanina, máslo do těsta, máslo ještě navrch, knedlík se podává k tučné pečeni .... počítám, že sním plátek a budu mít dvě kila nahoře a cholesterolem "ucpané trubky" navrch.

Ach jo, proč je všechno dobré tak nezdravé.

+2/0
10.5.2016 14:40

J53a33n26a 78K20u50b26o66v68á 6119812918770

Vypadá to skvěle!

+1/0
9.5.2016 10:53

T72o62m82a49s 84T66r98n71k26a 5374878393479

vypadá to super !! ale nevím jestli to zvládnu udělat ve firemní kuchynce :-(

0/0
9.5.2016 10:27

H48e20l38e92n14a 16V39e81v89e45r80k50o37v25a 3149647

A housky musí být sypané mákem,ono to pak pěkně vypadá na řezu knedle.;-D;-D

0/0
9.5.2016 8:45







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.