Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Domácí housku na hambuger ničím nenahradíš. Vystřelí maso o patro výš

Dobrá houska je půl úspěchu hamburgru. Kdo nemá rád ty divné housky prodávané v řetězcích, které se tváří, že právě „tak to Američané mysleli“, může si upéct svoji. A až budete grilovat, určitě sklidíte úspěch.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J37i42ř61í 20K62u20c79h47t12a 6488435569387

Hamburger by byl dobrej - ale bez housky.

0/0
20.5.2016 8:54

D97a94n57i29e81l 71J31i90r54á73č97e72k 3551670230568

Na 180 stupňů péct 160 minut? To chcete aby lidi vyhořeli? :-DDD

+1/−1
19.5.2016 21:07

M11a73r72t72i20n 70P32o28s76p58í30š36i93l 8915701146787

???

Na 180 °C jim to trvá 16 minut.

tam vidím já

+6/0
19.5.2016 21:18

A97l86e55n50a 30B44o70r98o34v82á 2674633471166

tak to je super recept, určitě vyzkouším...

0/0
19.5.2016 15:18

M52a65j89k10a 74Š70u82m27b36e72r38o51v32á 3515943951615

Já jsem ještě odkoukala na jedněch stránkách, které už dnes bohužel neexistují, tuhle vychytávku...udělám z alobalu kroužek, do kterého bochánek vložím, lehce rozklepu, nechám dokynout, potřu vajíčkem, posypu sezamem a pak upeču. Po sundání kroužku zůstane po obvodu bílá část, takže to nejenom dobře vypadá, ale taky to jde dobře rozkrojit:-)

+7/0
19.5.2016 12:02







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.