Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Domácí housku na hambuger ničím nenahradíš. Vystřelí maso o patro výš

Dobrá houska je půl úspěchu hamburgru. Kdo nemá rád ty divné housky prodávané v řetězcích, které se tváří, že právě „tak to Američané mysleli“, může si upéct svoji. A až budete grilovat, určitě sklidíte úspěch.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J66i12ř17í 17K90u87c76h72t19a 6578165979717

Hamburger by byl dobrej - ale bez housky.

0/0
20.5.2016 8:54

D26a56n17i85e83l 77J54i42r60á62č71e92k 3121340110488

Na 180 stupňů péct 160 minut? To chcete aby lidi vyhořeli? :-DDD

+1/−1
19.5.2016 21:07

M83a65r38t92i81n 66P34o89s14p63í19š41i15l 8245161456757

???

Na 180 °C jim to trvá 16 minut.

tam vidím já

+6/0
19.5.2016 21:18

A33l41e38n67a 11B71o14r33o92v15á 2494453241886

tak to je super recept, určitě vyzkouším...

0/0
19.5.2016 15:18

M62a75j33k34a 91Š77u14m88b58e31r27o81v30á 3675233361465

Já jsem ještě odkoukala na jedněch stránkách, které už dnes bohužel neexistují, tuhle vychytávku...udělám z alobalu kroužek, do kterého bochánek vložím, lehce rozklepu, nechám dokynout, potřu vajíčkem, posypu sezamem a pak upeču. Po sundání kroužku zůstane po obvodu bílá část, takže to nejenom dobře vypadá, ale taky to jde dobře rozkrojit:-)

+7/0
19.5.2016 12:02







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.