Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Domácí housku na hambuger ničím nenahradíš. Vystřelí maso o patro výš

Dobrá houska je půl úspěchu hamburgru. Kdo nemá rád ty divné housky prodávané v řetězcích, které se tváří, že právě „tak to Američané mysleli“, může si upéct svoji. A až budete grilovat, určitě sklidíte úspěch.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J73i33ř51í 51K36u69c61h55t78a 6768625359337

Hamburger by byl dobrej - ale bez housky.

0/0
20.5.2016 8:54

D49a65n71i97e44l 67J52i64r71á51č26e52k 3151450860738

Na 180 stupňů péct 160 minut? To chcete aby lidi vyhořeli? :-DDD

+1/−1
19.5.2016 21:07

M15a63r33t32i26n 50P71o46s26p42í68š86i96l 8905621186717

???

Na 180 °C jim to trvá 16 minut.

tam vidím já

+6/0
19.5.2016 21:18

A31l29e42n33a 77B90o44r57o86v12á 2804343981306

tak to je super recept, určitě vyzkouším...

0/0
19.5.2016 15:18

M33a74j81k72a 23Š39u12m17b98e93r35o81v12á 3985643661795

Já jsem ještě odkoukala na jedněch stránkách, které už dnes bohužel neexistují, tuhle vychytávku...udělám z alobalu kroužek, do kterého bochánek vložím, lehce rozklepu, nechám dokynout, potřu vajíčkem, posypu sezamem a pak upeču. Po sundání kroužku zůstane po obvodu bílá část, takže to nejenom dobře vypadá, ale taky to jde dobře rozkrojit:-)

+7/0
19.5.2016 12:02



Najdete na iDNES.cz