Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Grilovací orgie s Pohlreichem po italsku: topinky s lilkem i ančovičkami

Za vůní a chutí kuchyně Středomoří nemusíte nikam cestovat, snadno ji dostanete i na svou zahradu. Stačí koupit pěkný lilek, rajčata, olivový olej, česnek, bazalku, ančovičky, mozzarellu. Tedy poměrně běžné a dostupné suroviny. A můžete se pustit do grilování, při kterém se budete cítit jako u moře.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M83a78r31t63i75n 64S34t66o38k14l49á89s82e42k 7208779841146

Vyzkoušel jsem i s těmi ančovičkami - bez nich by tomu něco chybělo, takto to byla mana :-)

0/0
27.5.2016 13:19

M38i96r40o51s29l87a86v 44P65a57v33l27í57č85e21k 7523860365174

Mňam ;)

0/0
21.5.2016 20:56

M26i72l22o25s45l12a38v 98V18l31c97e16k 1512706480113

Tak to urcite zkusim.......vypada to vyborne...a urcite to taky tak chutna....a dobry cerveny k tomu......nebo snad bily?:)

+1/0
21.5.2016 14:04

M36i21c42h59a43l 76M41i97l75l43e20r 9566632789402

stredomorska kuchyneR^

+1/0
21.5.2016 7:47

L55i82b69o68r 41U25r80b93a48n89i87e77c 5226673519

Tak dneska sklouznou slupky z rajčat. Vždycky se totiž u kuchařských receptů těším, co tentokrát "krásně". Vždy je to něco nového R^

A k věci - jo, dal bych si.

+1/0
20.5.2016 8:41







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.