- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
a kdo se necítí vykošťovat tak nabízím jednodušší variantu, rozříznout na kostře vyndat páteř a žebra a stehna jen naříznout až ke kosti a až to bude hotový jen je vyndáte rozpadne se samo a nemusíte kostit stehna
Jak jsem to kuře zahlídl na tom grilu, hned mne napadl film Vetřelec. Ale jinak na orla nic nemá, Zdenda je prostě nejlepší!
jj, naprosto se s ním nechci srovnávat, ale vaří jak jsem se to doma naučil já. Tj. jednoduchá a chutná klasika, žádné přeplácacaně nesmysly z exotických surovin které běžně nekupujete nebo těžko sháníte.
Takže když si říkám teď bych tam dal bych trochu pepře, za minutku Pohlreich šáchne po pepři...
Uz bezte s to prehnanou peci o psy do zadele! Co asi myslite, ze normalni psi zerou?
Tedy myslim ty miliony poul;icnich psu po celem svete? Konzervy? Ci granule?
Vetsina tech vasich opecovavych milacku by klidne a bez jakychkoli problemu zblajzla kure at syrove ci pecene, kosti nekosti! Uz se proberte!
Dávat kuře na gril mi připadá jako plýtvání uhlím. Na gril patří maso.
A když nemáte kuře, tak si vykostěte vorla.
Pečené nebo jinak tepelně zpracované kosti zvířatům nedávat...
...a kuřecí křehké a štípací kosti psovi nedávat vůbec
To zase budou mít veterináři žně, protože půlka republiky bude po vzoru pana Pohlreicha dávat psům grilované kosti