Diskuze

Koriandr, bazalka, petrželka. Každá kuchyňská bylina chce hýčkat jinak

Bylinky se vrací jak na parapety kuchyňských oken ve městech, tak na záhonky pod okny stavení na venkově. Jak na ně, aby prospívaly? Abychom opravdu mohli jen natáhnout ruku a uštípnout čerstvé listy či snítku? Co se vyplatí vypěstovat ze semínek, a co koupit, spotřebovat a shánět nový exemplář?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

To je zajímavé, koriandr je jediná bylinka, která mi v truhlíku za oknem roste vždy. Je skoro jako plevel. A to jsem vyzkoušel už spoustu odrůd. 8-o A taky bazalka. Tu můžu zalít kbelíkem vody, a vydrží to. Jen zimu opravdu nemá ráda. Tak nevím, asi dělám něco blbě, když mi to funguje úplně obráceně, než je popsáno v článku...

0 0
možnosti
VS

Copak petržel, tu ještě jakž takž přežiju, ale koriandr, to je všech hnusů král. Připojte se k hnutí proti koriandru! :-)

http://www.ihatecilantro.com

0 2
možnosti
SP

Petržel je nejlepší hned vyhodit, zkazí každé jídlo. To nemusíte ani vařit, co posypeme petrželkou už chutná jen jako petržel. Odporné

1 5
možnosti