- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Jsem nadšený, jak si pan Babiš své zákazníky vychoval, jak něco nechutná jak Vodňanské kuře, je to špatné...
Sbohem, poctiví živnostníci, chceme žrát separát
Slabota. Několikrát jsem navštívil, kvalita masa průměrná, obsluha tragicky pomalá. V Praze je mnoho lepších "lidových" podniků. Toto byla jen nafouknutá bublina, která konečně splaskla.
Presne. Zamindrakovany Ksana ktery delal divadlo pro zakazniky. Proto obsluha trvala pul hodiny Jinak prumerny maso a zpruzena obsluha Bylo treba stat pul hodiny na maso a pak ve druhy fronte pul hodiny na sunku, pac ne prilis inteligentni pani u kasy to zrejme 20 let dela takhle a neumi to zmenit. Katastrofalni podnik
Žádná škoda že to zavřel. Asi zkrachoval, protože nebyl schopen konkurovat kvalitním výrobkům pana Babiše!
(P.S. Dostanu koblihu za pochvalu? )
Vy dostanete ještě jednu s pudingem, zasloužíte si ji
Jen škoda, že jste se nezmínil o tom, že zavírá hlavně z toho důvodu, že se smráká nad parazity společnosti. Má strach, že by se neuživil s EET!
Mel jsem moznost nekolikkrat navstivit. Neco jako navsteva socialistickeho skanzenu. Katastrofalni obsluha. Reznik Ksana tak exibuje svym nedocenenym hereckym talentem, diky kteremu obsluha 4 zakazniku trva 25 minut Sluzby katastrofalni, obsluha drza, ochota na budu mrazu. Kvalita masa prumerna. Ksana byl jenom nafoukla bublina vytvorena jednim poradem Jana Krause
V tom je neštěstí dnešní doby. Systém nedovoluje živnostnictví. Mít jeden obchod, který tu rodinu živí. Všichni chtějí nárůst a to minimálně 10% ročně. Jak nerosteš, okamžitě přicházejí problémy. S dodavateli, s bankou a dalšími. Vždy mi někdo říká: "zdravá firma musí růst o 10% ročně". Pak to vede k nesmyslům.......
Co má ten řezník dělat? Najmout si místo sebe zaměstnance? Bude to fungovat? Nebude to lempl? Z čeho platit jeho mzdu? Zdražit? To nejde, takže si to musí vzít ze svého zisku. A po pár letech zjistí, že podniká jen na nájem, na stát a na zaměstnance.
Tak jsem asi jediná měla smůlu! Nejhorší telecí co jsem kdy koupila a doporučené klobásy měly pachuť. Nenakupovala jsem ve čtvrtek a neobsluhoval mne Kšána...
nikdy jsem tam nebyl (mam to trochu z ruky a kvalitni reznictvi v okoli) ale slysel jen chvalu. Mizejici konkurence je pochopitelne skoda. Snad se najde dustojny nastupce
Jestli ma byt nastupce reznictvi Krecek, ktere je na Sadce na Chodove, tak se moc neteste. Alespon v dobe kdyz jsem tam jeste chodil umeli prodat vsechno, ale po rozbaleni doma to mnohdy bylo citit...
Škoda, ale plně ho chápu.
Končí druhý nejslavnější český řezník. Přesně 112 let po řezníku Dvořákovi z Nelahozevsi.
Řeznictví provozoval jeho otec. Dvořák se řezníkem ani neučil, pokud vím.:-)