Diskuze

Legendární břevnovský řezník Kšána končí. Jde do předčasného důchodu

Nejoblíbenější řezník František Kšána starší už nemá sílu pokračovat v tempu, jaké si nastavil od počátku svého podnikání v oboru. „Jenom v tomto obchodě jsem byl 21 let, cítím se utahaný,“ řekl.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IR

Jsem nadšený, jak si pan Babiš své zákazníky vychoval, jak něco nechutná jak Vodňanské kuře, je to špatné... R^

Sbohem, poctiví živnostníci, chceme žrát separát V

0 0
možnosti
MH

Slabota. Několikrát jsem navštívil, kvalita masa průměrná, obsluha tragicky pomalá. V Praze je mnoho lepších "lidových" podniků. Toto byla jen nafouknutá bublina, která konečně splaskla.

3 6
možnosti
MH

Presne. Zamindrakovany Ksana ktery delal divadlo pro zakazniky. Proto obsluha trvala pul hodiny Rv Jinak prumerny maso a zpruzena obsluha :-/ Bylo treba stat pul hodiny na maso a pak ve druhy fronte pul hodiny na sunku, pac ne prilis inteligentni pani u kasy to zrejme 20 let dela takhle a neumi to zmenit. Katastrofalni podnik !Rv

0 0
možnosti
PK

Žádná škoda že to zavřel. Asi zkrachoval, protože nebyl schopen konkurovat kvalitním výrobkům pana BabišeV!

(P.S. Dostanu koblihu za pochvalu? :-))

4 3
možnosti
JN

Vy dostanete ještě jednu s pudingem, zasloužíte si ji ;-DR^

Jen škoda, že jste se nezmínil o tom, že zavírá hlavně z toho důvodu, že se smráká nad parazity společnosti. Má strach, že by se neuživil s EET!

2 2
možnosti
MU

Mel jsem moznost nekolikkrat navstivit. Neco jako navsteva socialistickeho skanzenu. Katastrofalni obsluha. Reznik Ksana tak exibuje svym nedocenenym hereckym talentem, diky kteremu obsluha 4 zakazniku trva 25 minut :-/Rv Sluzby katastrofalni, obsluha drza, ochota na budu mrazu. Kvalita masa prumerna. Ksana byl jenom nafoukla bublina vytvorena jednim poradem Jana Krause :-/:-/Rv

5 17
možnosti
RJ

R53a53d59e49k 23J49a92h65n

6. 6. 2016 18:55

V tom je neštěstí dnešní doby. Systém nedovoluje živnostnictví. Mít jeden obchod, který tu rodinu živí. Všichni chtějí nárůst a to minimálně 10% ročně. Jak nerosteš, okamžitě přicházejí problémy. S dodavateli, s bankou a dalšími. Vždy mi někdo říká: "zdravá firma musí růst o 10% ročně". Pak to vede k nesmyslům.......

Co má ten řezník dělat? Najmout si místo sebe zaměstnance? Bude to fungovat? Nebude to lempl? Z čeho platit jeho mzdu? Zdražit? To nejde, takže si to musí vzít ze svého zisku. A po pár letech zjistí, že podniká jen na nájem, na stát a na zaměstnance.

13 1
možnosti
BH

Tak jsem asi jediná měla smůlu! Nejhorší telecí co jsem kdy koupila a doporučené klobásy měly pachuť. Nenakupovala jsem ve čtvrtek a neobsluhoval mne Kšána...

2 0
možnosti
PC

nikdy jsem tam nebyl (mam to trochu z ruky a kvalitni reznictvi v okoli) ale slysel jen chvalu. Mizejici konkurence je pochopitelne skoda. Snad se najde dustojny nastupce

3 2
možnosti
MS

Jestli ma byt nastupce reznictvi Krecek, ktere je na Sadce na Chodove, tak se moc neteste. Alespon v dobe kdyz jsem tam jeste chodil umeli prodat vsechno, ale po rozbaleni doma to mnohdy bylo citit...

2 0
možnosti
Foto

T65o90m 62R84ö51s48n92e29r

6. 6. 2016 15:59

Končí druhý nejslavnější český řezník. Přesně 112 let po řezníku Dvořákovi z Nelahozevsi.

14 2
možnosti
PH

Řeznictví provozoval jeho otec. Dvořák se řezníkem ani neučil, pokud vím.:-)

0 0
možnosti