Diskuse k článku

Kus přeštického prasátka na grilu jako Pohlreichova inspirace Amerikou

Když koupíte pěkný plátek vepřové zadní kýty, tak aby na něm šly krásně ukázat jak vrchní a spodní šál, tak i ořech, je to podle šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha vlastně jakási anatomie vepřového v praxi. Proto také svůj recept inspirovaný cestou po Floridě nazval vepřovým „CT“. Kdo rád griluje, neodolá.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J23i52ř66í 45N62o71v56o21t56n20ý 6834887432391

To je ten slavný šéfkuchař? Má dikci jak Lojza ze IV. cenové skupiny.

0/0
4.8.2016 12:06
Foto

J54i18ř12í 51I39n85c61z96é67d17y 2944735891299

no to je velke umeni, takove porno pres zaludek. Sojovka v cemkoliv prebije uplne vsechno.:-)

+1/−1
17.6.2016 15:50

L19u68k16a72s 88N32e96m78e25c 7309470482844

Zřejmě jsi ještě nezkusil tu správnou sojovku. Ta od vitany není dobrá volba.

+4/0
18.6.2016 9:05

F58i76l38i68p 59V19o25k61u89r35k62a 8515472780264

"Osolte a opřete z obou stran."

O co to mám opřít?

+5/0
17.6.2016 13:43

A83l58e49š 87P80r37o12c86h13á20z10k21a 1419755915812

Vypadá to pane Pohlreich opět báječně, velice rád podle vás vařím a ještě mě nikdy nezklamal jediný recept, tokovejch jako vy, by čeští kuchaři potřebovali hodně...!!! A hlavně přístup k surovinám a vařit s láskou a s chutí - při chuti, jojo :-DR^

+5/−3
17.6.2016 13:08

K13a90r11e12l 29K39u47n45a 7645743674287

Ale ale, takovejch jako je to individuum jsou desítky a pak desítky mnohem lepších, než ta kreatura!

0/−12
17.6.2016 15:58

M43i52l31a50n 53B80u93b66e79n59i66k 6563560899340

Problem je, ze 95% rezniku tahle to maso neprodava, kdyz prijdes za pult, tak si tam tohle proste nekoupis...

+9/0
17.6.2016 10:45

L57u58k97a82s 84N96e52m58e60c 7459760952534

To bude suchý. Někdo to má rád. Já ne.

+1/0
17.6.2016 6:02

P21a13v33e16l 69N82o52v59á88k 4583668605811

proc suche??

+4/−2
17.6.2016 11:26

P11a53v33e53l 54N38o15v88á86k 4653908815311

Otázku může minusovat jen pitomec.

+5/−1
17.6.2016 19:58

H90e93r69b15e76r83t 49M55a75c36h60á86n73ě 1474730686

Si k tomu dejte pivo :-)

+2/0
17.6.2016 15:43

J98o40s31e13f 70V50o15s37i91c31k66y 4483317266663

Kyta je nesussi vysek na vepri ! Mozna pod poklickou by to nevyschlo, ale grilovane to bude jako prkenko. Navzdory vsem marinadam.

0/0
18.6.2016 3:54

P24a86v61e61l 65N28o53v89á76k 4413798345261

Má všech možných akcích se dnes griluje celá kýta a vysušená není, pokud se tam netočí nepřiměřeně dlouho. Když nechám na grilu deset minut krkovici, bude taky jak topinka.

0/0
18.6.2016 8:12

D71a66g80m90a40r 30R86o34y69e78r 6596497873428

Nejaka alternativa k tomu javorovemu syrupu? Ja ho tezce nemam rada...

0/0
17.6.2016 1:44

L23u54k26a10s 33N59e68m45e98c 7229840172494

Cukr

0/0
17.6.2016 6:02

M54a50r54t70i89n 25R88a64k34o50u75š 5172101391425

cukr, med, karamel.

+1/0
17.6.2016 8:35

D54a18g11m22a77r 85R40o44y59e40r 6556747573368

Diky. Asi zkusim ten med.

0/0
17.6.2016 9:33

P67a68v15l33a 79N41o83v24á 3175688339980

Med zarucene. ;-)

0/0
17.6.2016 19:11

J76o87z14e50f 92Z33á30h36u90m89e20n72s38k63ý 1241158934390

V Mark and Spencer maju melasu. Skvela do marinad.

0/0
18.6.2016 5:57

M43a50r40t38i65n 81V69a83s29i96n57a 7401103411876

Palmový cukr - má zajímavou karamelovou chuť ...

0/0
18.6.2016 10:22

D78a18g51m40a19r 47R32o54y30e44r 6766577423938

Jo jo. Ten jsme pouzivali v nasi thajske restauraci. Mate pravdu, je vyborny.

0/0
19.6.2016 0:13

Najdete na iDNES.cz