Diskuze

Kus přeštického prasátka na grilu jako Pohlreichova inspirace Amerikou

Když koupíte pěkný plátek vepřové zadní kýty, tak aby na něm šly krásně ukázat jak vrchní a spodní šál, tak i ořech, je to podle šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha vlastně jakási anatomie vepřového v praxi. Proto také svůj recept inspirovaný cestou po Floridě nazval vepřovým „CT“. Kdo rád griluje, neodolá.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je ten slavný šéfkuchař? Má dikci jak Lojza ze IV. cenové skupiny.

0 0
možnosti
Foto

no to je velke umeni, takove porno pres zaludek. Sojovka v cemkoliv prebije uplne vsechno.:-)

1 1
možnosti

Zřejmě jsi ještě nezkusil tu správnou sojovku. Ta od vitany není dobrá volba.

4 0
možnosti

"Osolte a opřete z obou stran."

O co to mám opřít?

5 0
možnosti

Vypadá to pane Pohlreich opět báječně, velice rád podle vás vařím a ještě mě nikdy nezklamal jediný recept, tokovejch jako vy, by čeští kuchaři potřebovali hodně...!!! A hlavně přístup k surovinám a vařit s láskou a s chutí - při chuti, jojo :-DR^

5 3
možnosti

K44a50r36e92l 30K77u11n78a

17. 6. 2016 15:58

Ale ale, takovejch jako je to individuum jsou desítky a pak desítky mnohem lepších, než ta kreatura!

0 12
možnosti

Problem je, ze 95% rezniku tahle to maso neprodava, kdyz prijdes za pult, tak si tam tohle proste nekoupis...

9 0
možnosti

To bude suchý. Někdo to má rád. Já ne.

1 0
možnosti
Foto

Nejaka alternativa k tomu javorovemu syrupu? Ja ho tezce nemam rada...

0 0
možnosti