Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Bylinky mají sezonu. Nadúrodu využijte do ochucených olejů a pest

Bylinková sezona je v plném proudu a mnohdy se nám stává, že jsme zasadili víc, než můžeme aktuálně spotřebovat. Pak je lepší přebytky zpracovat a vyrobit si ochucené oleje a pesta, které nám v lednici vydrží a poslouží k dochucení pokrmů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M96i27c85h52a31e79l 15C85h28a75r74v83á86t 9769778193972

Brrr.. Vypadá to jako něco, co kachna přestala potřebovat...:-/

0/0
23.6.2016 17:53







Najdete na iDNES.cz