Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Přehledný návod, jak si na grilu poradit s jednotlivými druhy masa

Každý druh masa potřebuje na grilu něco jiného. Jinak se zachází s kuřecím, jinak s hovězím, jinak se zvěřinou a jinak s rybami. Zkuste návody Grilovací akademie světového výrobce Weber a pošlete nám svoje fotografie do soutěže, máte čas už jen do konce měsíce.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P57a35v76e45l 84R29y14b84e94c55k43y 8204253369780

tak trochu mi připadá, že autor před psaním článku griloval asi kilo hašiše a vypil hodně piva na sluníčku....

0/0
4.8.2016 10:24

P82a76v71e51l 12J96a28m81u26l58á11k 5398181355667

serte na ty pitomý rady grilujte tak jak vám to nejvíc chutná.

+10/0
28.7.2016 23:34

M76a56r94e77k 86Š63k74o48d36a 4916814965731

Přesně, největší úspěch mají stejně bramborové placky na lávovém šutru.

+2/−1
29.7.2016 9:52

J73a81k21u94b 76C58i59g78l20e63r 9305237385538

Minus bylo omylem. Bramborove placky miluju :)

0/0
31.7.2016 2:36

A60l85e83š 88P95r59o37c78h86á24z46k49a 1259185385452

Nejlepší hamburger získáte, když jej jen zlehka vložíte do formy. Netlačte na něj obracečkou dolů, ztratil by tak šťávu.

... kolik měl autor článku piv...??? :-)

+3/0
28.7.2016 20:42

F58r29a10n54t17i43š46e15k 62V58e75s87e65l91ý 5742643570200

No jo, to nesmíte být tak zpátečnický jako já. Já burgery jenom uplácám rukama veprostřed udělám důlek a griluju to od oka.

Správný grillmaster je nejdřív dá do formičky a pak je každých 30 sekund propíchne teploměrem, aby byly co nejvíc šťavnaté.

+4/0
28.7.2016 22:24

M23a61r51t12i85n 46J45a93n94d96a 7574367433516

"Vepřové maso

Většina barbecue omáček obsahuje cukr, který velmi lehce hoří, proto naneste marinádu až v posledních 10 až 20 minutách grilovací doby, aby cukr neshořel."

...nevím jaký grill autor používá, ale na vepřový steak mně stačí 10-12minut a mám hotovo, hovězí 4-10minut podle výšky masa

+4/−1
28.7.2016 16:36

V50á73c14l10a22v 83B45l27a49ž78e36k 1465822494233

Autor samozřejmě používá ale hlavně propaguje grily Weber.

+4/0
28.7.2016 18:49

Z93d49e80n90e14k 93S75m93i55d 5427623190235

Jeste bych dodal, ze nejlepsi neni kotleta ale krkovicka. Kotleta je moc sucha.

+14/0
28.7.2016 20:47

M48a49r56e35k 24Š34k46o90d87a 4736514725741

Autor psal článek těžce pod vlivem návykových látek, je tam plno hámotin. Beru to jako reklamu na Weber a nějaké sladké brambory.

+3/0
29.7.2016 9:51







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.