Diskuse k článku

Přehledný návod, jak si na grilu poradit s jednotlivými druhy masa

Každý druh masa potřebuje na grilu něco jiného. Jinak se zachází s kuřecím, jinak s hovězím, jinak se zvěřinou a jinak s rybami. Zkuste návody Grilovací akademie světového výrobce Weber a pošlete nám svoje fotografie do soutěže, máte čas už jen do konce měsíce.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P41a82v32e32l 49R65y69b14e10c55k84y 8534903869370

tak trochu mi připadá, že autor před psaním článku griloval asi kilo hašiše a vypil hodně piva na sluníčku....

0/0
4.8.2016 10:24

P11a13v24e93l 15J12a85m92u93l25á72k 5168251125127

serte na ty pitomý rady grilujte tak jak vám to nejvíc chutná.

+10/0
28.7.2016 23:34

M50a34r67e58k 33Š24k23o89d91a 4936274345241

Přesně, největší úspěch mají stejně bramborové placky na lávovém šutru.

+2/−1
29.7.2016 9:52

J78a44k43u95b 25C41i41g37l14e23r 9485517355808

Minus bylo omylem. Bramborove placky miluju :)

0/0
31.7.2016 2:36

A46l38e55š 50P95r96o83c52h82á12z66k29a 1789765875102

Nejlepší hamburger získáte, když jej jen zlehka vložíte do formy. Netlačte na něj obracečkou dolů, ztratil by tak šťávu.

... kolik měl autor článku piv...??? :-)

+3/0
28.7.2016 20:42

F14r23a18n67t68i79š46e38k 72V28e86s70e19l96ý 5622443830720

No jo, to nesmíte být tak zpátečnický jako já. Já burgery jenom uplácám rukama veprostřed udělám důlek a griluju to od oka.

Správný grillmaster je nejdřív dá do formičky a pak je každých 30 sekund propíchne teploměrem, aby byly co nejvíc šťavnaté.

+4/0
28.7.2016 22:24

M87a19r55t64i71n 82J28a81n59d89a 7234227743216

"Vepřové maso

Většina barbecue omáček obsahuje cukr, který velmi lehce hoří, proto naneste marinádu až v posledních 10 až 20 minutách grilovací doby, aby cukr neshořel."

...nevím jaký grill autor používá, ale na vepřový steak mně stačí 10-12minut a mám hotovo, hovězí 4-10minut podle výšky masa

+4/−1
28.7.2016 16:36

V57á36c35l47a46v 21B71l77a68ž74e14k 1665332644653

Autor samozřejmě používá ale hlavně propaguje grily Weber.

+4/0
28.7.2016 18:49

Z21d92e68n65e43k 91S25m21i94d 5677523950855

Jeste bych dodal, ze nejlepsi neni kotleta ale krkovicka. Kotleta je moc sucha.

+14/0
28.7.2016 20:47

M61a64r78e82k 15Š73k94o96d48a 4366194465351

Autor psal článek těžce pod vlivem návykových látek, je tam plno hámotin. Beru to jako reklamu na Weber a nějaké sladké brambory.

+3/0
29.7.2016 9:51

Najdete na iDNES.cz