Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Známe krále grilu. Vyhrála soutěžící s mimořádnými hamburgery

Až do 15. srpna jste se mohli probírat recepty a fotografiemi, které jste nám poslali. Čtyři z nich, které jste zvolili za nejlepší, vyhrají grily od společnosti Weber v celkové hodnotě 100 tisíc korun.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K71a13r63e39l 41U65r68b56a52n 2524634371539

Rukola se na hambáč nehodí., Rv

0/0
25.8.2016 13:13

M19a93r42t53i95n 36J96i13r43o88u30s69e12k 7666915745988

Grilovaný uzený bůček je lahůdka.

0/0
19.8.2016 15:43

Š52á18r16k64a 60Č86e89c97h76o13v55á 8448136425525

Jak se takové hamburgery konzumují ? Rozeberou se na díly, ať se to dá ukousnout ? A k tomu lavor s horkou vodou na ruce.

+4/0
19.8.2016 8:06

D86a12n 62M32a74c23h44o49l29d29a 8737982304492

chapu dobre ze se rozhodovalo podle fota? jako fakt?

0/0
18.8.2016 13:56

J21a95n 66S88o60u77k64u84p 1454134396805

No některé věci fajn, některé naopak dost kekel.

0/0
18.8.2016 13:21
Foto

J65i16n38d30ř10i87š53k26a 36Z58a79c89h22o75v76á 6938710240410

Velká gratulace Mono, tvoje hamburgry byly, jsou a budou vždycky epesní :-) těším se na ochutnávku toho s domácí parmazánovou houskou

0/0
18.8.2016 7:58
Foto

H97a56n62a 44M48a46l53i91c19h46o77v85a 9710827633833

Hamburgery vypadají efektně, ale to aby měl člověk pusu od temene k temeni :-)

+7/0
17.8.2016 11:07

L22u90k53á97š 41M95a93r68e17d18a 6701654877178

Da se ten grilovany tocenak servirovat s horcici a rohlikem, nebo pro ten dokonaly gurmansky zazitek je nutny podavat s kecupem a chlebem?

+2/0
15.8.2016 7:29

M50i41c24h48a97e89l 39F73l47e52n15d79r 1828662703525

No, od pohledu a ani podle receptu moc nenadchne.

+2/0
14.8.2016 13:00

J43a88n 15P20a18l40á28t 3755712988246

Ty soutezici nemaji soudnost: "Kuřecí prsíčka na másle Opláchnutá kuřecí prsa osolíme, posypeme paprikou a kořeníme kořením na kuře. Grilujeme na másle za použití alobalu. Pavel Tyleček" ;-D

+6/0
14.8.2016 11:22

I65v50a79n39a 44H31e53n57d69r45y40c68h24o84v32á 6612793598889

"Ti" jsou to soutěžící :-) a třeba je to super foto :-) R^

0/0
14.8.2016 19:28

P90a24v84e50l 47S27o31b98o11t39k32a 5830294

jj, vezmeme cokoli a dáme to na pár minut gril.

+5/0
13.8.2016 21:17

L32u27k39á58š 81Š12l34e49h47o45f27e93r 1733539745519

Soutěžící by si měli uvědomit, že sebelepší jídlo vyfocené ve špatném světle mobilem přestane být na fotografii jakkoliv zajímavé...

+7/0
13.8.2016 13:43

O92n55d95ř24e91j 49Š34t74ě36p93á88n96e13k 5319580678159

Snad jedině ty burgery v parmazanové housce lákají k jídlu i vizuálně. A velké množstvcí fotek je jak z časopisu Květy, rok 88...

+14/0
13.8.2016 18:14

P17e83t94r 61S14c31h30ö77n 7863656732463

Bohužel :-/

0/0
13.8.2016 22:27

K29a32r57i54n36a 87M39a38l33i18k35o89v34a 4168742392602

Väčšina vecí mi pripadá aj dosť prácnych, ja teda nie som ochotná venovať jednému jedlu hodiny a hodiny (pol dňa marinovať, pol dňa grilovať odokryté, pol dňa zakryté...). A prečo preboha by si niekto dobrovoľne do čistého mäsa cpal škrob???8-o

+2/0
12.8.2016 12:15

G50u41s94t45a15v 48S66o66j97k92a 1908913715704

Příšerný.

+1/0
11.8.2016 16:14

G47u19s62t57a83v 77S80o73j14k41a 1278763555714

Dost mizerný. Z 95% takovéto české patlámos patlámos podle Jirky Babicy a Přemka Podlahy.

+11/−1
11.8.2016 16:13

L41u72k31á88š 21Š36l49e22h60o75f97e36r 1823499605219

95% rozhodně ne, ale jinak souhlas, je tam dost Babiců :-)

+2/0
13.8.2016 13:42







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.