Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Známe krále grilu. Vyhrála soutěžící s mimořádnými hamburgery

Až do 15. srpna jste se mohli probírat recepty a fotografiemi, které jste nám poslali. Čtyři z nich, které jste zvolili za nejlepší, vyhrají grily od společnosti Weber v celkové hodnotě 100 tisíc korun.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K49a63r16e27l 96U70r56b76a63n 2554704231439

Rukola se na hambáč nehodí., Rv

0/0
25.8.2016 13:13

M91a56r78t10i20n 12J91i79r72o25u76s37e15k 7356425485208

Grilovaný uzený bůček je lahůdka.

0/0
19.8.2016 15:43

Š49á37r50k21a 70Č76e78c16h24o89v69á 8518136405105

Jak se takové hamburgery konzumují ? Rozeberou se na díly, ať se to dá ukousnout ? A k tomu lavor s horkou vodou na ruce.

+4/0
19.8.2016 8:06

D90a30n 51M84a88c88h63o34l15d40a 8757472384892

chapu dobre ze se rozhodovalo podle fota? jako fakt?

0/0
18.8.2016 13:56

J90a45n 23S37o53u15k43u72p 1324304786105

No některé věci fajn, některé naopak dost kekel.

0/0
18.8.2016 13:21
Foto

J92i94n22d32ř38i69š84k76a 45Z84a82c57h59o30v85á 6128450790940

Velká gratulace Mono, tvoje hamburgry byly, jsou a budou vždycky epesní :-) těším se na ochutnávku toho s domácí parmazánovou houskou

0/0
18.8.2016 7:58
Foto

H38a49n26a 33M53a55l23i59c35h66o28v97a 9300157873943

Hamburgery vypadají efektně, ale to aby měl člověk pusu od temene k temeni :-)

+7/0
17.8.2016 11:07

L67u22k81á12š 16M62a61r53e16d62a 6651774327298

Da se ten grilovany tocenak servirovat s horcici a rohlikem, nebo pro ten dokonaly gurmansky zazitek je nutny podavat s kecupem a chlebem?

+2/0
15.8.2016 7:29

M41i37c51h35a50e60l 76F71l68e76n24d19r 1598202273855

No, od pohledu a ani podle receptu moc nenadchne.

+2/0
14.8.2016 13:00

J51a70n 35P27a88l62á77t 3875742868716

Ty soutezici nemaji soudnost: "Kuřecí prsíčka na másle Opláchnutá kuřecí prsa osolíme, posypeme paprikou a kořeníme kořením na kuře. Grilujeme na másle za použití alobalu. Pavel Tyleček" ;-D

+6/0
14.8.2016 11:22

I26v89a88n44a 36H15e34n89d55r94y64c37h27o94v53á 6152863958139

"Ti" jsou to soutěžící :-) a třeba je to super foto :-) R^

0/0
14.8.2016 19:28

P51a36v30e11l 23S17o96b11o51t73k73a 5470744

jj, vezmeme cokoli a dáme to na pár minut gril.

+5/0
13.8.2016 21:17

L72u14k55á77š 86Š79l82e53h84o36f40e65r 1863429175319

Soutěžící by si měli uvědomit, že sebelepší jídlo vyfocené ve špatném světle mobilem přestane být na fotografii jakkoliv zajímavé...

+7/0
13.8.2016 13:43

O44n57d89ř91e71j 45Š45t95ě87p74á37n38e14k 5829250808569

Snad jedině ty burgery v parmazanové housce lákají k jídlu i vizuálně. A velké množstvcí fotek je jak z časopisu Květy, rok 88...

+14/0
13.8.2016 18:14

P88e63t23r 49S74c27h17ö23n 7593656982883

Bohužel :-/

0/0
13.8.2016 22:27

K44a36r73i89n79a 16M25a83l55i13k37o68v59a 4898212512532

Väčšina vecí mi pripadá aj dosť prácnych, ja teda nie som ochotná venovať jednému jedlu hodiny a hodiny (pol dňa marinovať, pol dňa grilovať odokryté, pol dňa zakryté...). A prečo preboha by si niekto dobrovoľne do čistého mäsa cpal škrob???8-o

+2/0
12.8.2016 12:15

G49u12s20t58a19v 97S78o93j81k69a 1408823775224

Příšerný.

+1/0
11.8.2016 16:14

G78u46s16t52a48v 62S48o33j75k10a 1968113855364

Dost mizerný. Z 95% takovéto české patlámos patlámos podle Jirky Babicy a Přemka Podlahy.

+11/−1
11.8.2016 16:13

L53u89k84á15š 64Š68l20e63h87o39f35e38r 1943949965469

95% rozhodně ne, ale jinak souhlas, je tam dost Babiců :-)

+2/0
13.8.2016 13:42







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.