Diskuse k článku

Pět základních rad, které udělají z grilu dobrého společníka

Grilů je nepřeberně druhů a je umění vybrat takový, se kterým se určitě nespletete. Záleží na tom, zda považujete grilování za obřad, anebo dáváte přednost rychlé přípravě bez starostí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J73a14k35u54b 84Z23a46m13a44z11a35l 4223815188363

Poklop? Horkovzdusna trouba?? Kdepak! Jiste, pokud se v 10 dopo. rekne, ze bude obed z grilu, zajde se do Kaufu pro par nalozenych nesmyslu, v 11 se zacne a pokud doma nekdo trva na tom, ze 'hospodynka poctiva na dvanactou obed ma' pak ano, ale to nepovazuju za grilovani..

Opravdicke grilovani by melo byt spolecenskou akci trvajici i nekolik hodin. Udelat opravdickej ohen z opravdickyho dreva, nadelat zhavy, nad to dat obycejny rost a na to polozit poradnou (alespon na dva prsty silnou) flakotu. Zhavy zivit sem tam opet opravdickym drevem (pri kraji, kde se vyhori, a pak prihrnout na stred). Mezitim v klidu popijet, zobat neco drobnyho a tesit se na ten vrchol.

Tohle je grilovani. Ne peceni v horkovzdusne troube, at uz je zdrojem tepla cokoli... Lidi rozmazleni! Zlaty kurata na klacku z detskych taboru ;-)

+9/0
7.8.2016 18:29

P88a36v56e49l 94J57e17ř79á58b23e32k 7911482844877

Teoreticky správně - společenská akce, s vytvořením žhavého uhlí atd.

Ale uvědomujete si, že než se vytvoří žhavé uhlí, tak polovina hostů v alkoholické náladě už neví, kde je a proč tam přišli, a druhá polovina je už mrtvá hlady?

+1/−1
7.8.2016 20:18

J62a47k28u57b 36Z21a84m75a96z64a24l 4683785848813

Ano, a proto (jak jsem psal): "Mezitim v klidu popijet, zobat neco drobnyho...". Tedy ne chlastat a nehladovet ;-)

+6/0
7.8.2016 21:39

Najdete na iDNES.cz