Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Kdy grilovat přímo a kdy nepřímo? Kuřecí nebo ryby zprudka a krátce

Pro milovníky klasického grilování na dřevěném uhlí je nejpodstatnější připravit žár a pak si určit, jak rozmístit uhlí na grilu podle toho, co a jakým způsobem se bude grilovat. Takže jinak na ryby a jinak na velké kusy masa.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J95o37s57e43f 90K81r12b13e80c 3147966423761

Nejlíp se zapaluje horkovzdušnou pistolí.

0/0
12.8.2016 22:32

L94u83d44v98í52k 76G46a89j38d34o74š61í39k 2735573484432

Základní problém snad všech grilů Weber na uhlí je v tom, že odstup roštu od topeniště je příliš malý. Ideálně by měl být nastavitelný, což není myslím u žádného jejich modelu.

Je to s podivem u takhle drahé značky hrající si na elitu.

Podle toho pak totiž vypadají i kulinářské výtvory grilovačů.

0/0
12.8.2016 13:29

J10a63n 43H73a64v45r37d82a 3256154782366

Grilujeme s Weberem.:-P

0/0
11.8.2016 15:51

Z46d47e31n72ě62k 37H84r27u51b97ý 5855488771676

Jak kdo. Já griluju na kameni s Grilmenem. A tudíž nepřímo.

0/0
11.8.2016 22:53

J12o82s81e61f 18M54i64š46k13o43v97s12k39ý 9478171261378

Mě to na kameni připadá jako na pánvi. Ztrácí se vůně z přímého kontaktu s rozpáleným dřevěným uhlím. Osvědčilo se nám rozpálit gril pomocí briket (drží žár hodně dlouho) a pak občas přihodit trochu jemnějšího dřevěného uhlí) dodává vůni a le vydrží tak 15 minut).

0/0
12.8.2016 10:47

L71u67d63v91í86k 52G87a76j45d71o30š90í12k 2775943944962

Na kameni to není grilování pane Hrubý.

To si můžete dát na pánev a výsledek bude stejný.

Nepřímé grilování je trochu něco jiného.

0/0
12.8.2016 13:21

M42a53r11t63i95n 33V70o98j44á87č73e59k 9963477201356

nemusí úplně být pokud je tam dost prostoru tak tam kouř je a maso ovoní jen se mu to maso nespálí ,pokud není úplně dobrý na grilování tak je kámen solidní alternativa ...jistě pokud má nějaký zděný krb kde jen topí pod kamenem a kouř se mu tam nijak nezdrží a nemá šanci s masem reagovat tak to je jak na pánvi

0/0
15.8.2016 16:49

P70e24t80r 24K75a25n39t92o83r 4726820444557

Hezký reklamní článek. 8-o

+3/0
11.8.2016 11:10







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.