Diskuse k článku

Kdy grilovat přímo a kdy nepřímo? Kuřecí nebo ryby zprudka a krátce

Pro milovníky klasického grilování na dřevěném uhlí je nejpodstatnější připravit žár a pak si určit, jak rozmístit uhlí na grilu podle toho, co a jakým způsobem se bude grilovat. Takže jinak na ryby a jinak na velké kusy masa.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J12a72n 46H47a13v61r33d50a 3246894252826

Grilujeme s Weberem.:-P

0/0
11.8.2016 15:51

Z88d37e63n97ě66k 81H47r50u57b54ý 5935478671466

Jak kdo. Já griluju na kameni s Grilmenem. A tudíž nepřímo.

0/0
11.8.2016 22:53

J85o78s32e74f 74M35i50š14k33o14v65s55k43ý 9888431981838

Mě to na kameni připadá jako na pánvi. Ztrácí se vůně z přímého kontaktu s rozpáleným dřevěným uhlím. Osvědčilo se nám rozpálit gril pomocí briket (drží žár hodně dlouho) a pak občas přihodit trochu jemnějšího dřevěného uhlí) dodává vůni a le vydrží tak 15 minut).

0/0
12.8.2016 10:47

L81u50d56v11í39k 52G53a29j41d37o41š39í54k 2275513104442

Na kameni to není grilování pane Hrubý.

To si můžete dát na pánev a výsledek bude stejný.

Nepřímé grilování je trochu něco jiného.

0/0
12.8.2016 13:21

M25a46r70t91i25n 49V56o47j32á40č93e10k 9363137611236

nemusí úplně být pokud je tam dost prostoru tak tam kouř je a maso ovoní jen se mu to maso nespálí ,pokud není úplně dobrý na grilování tak je kámen solidní alternativa ...jistě pokud má nějaký zděný krb kde jen topí pod kamenem a kouř se mu tam nijak nezdrží a nemá šanci s masem reagovat tak to je jak na pánvi

0/0
15.8.2016 16:49

Najdete na iDNES.cz