Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Kdy grilovat přímo a kdy nepřímo? Kuřecí nebo ryby zprudka a krátce

Pro milovníky klasického grilování na dřevěném uhlí je nejpodstatnější připravit žár a pak si určit, jak rozmístit uhlí na grilu podle toho, co a jakým způsobem se bude grilovat. Takže jinak na ryby a jinak na velké kusy masa.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J87o29s48e65f 83K26r81b55e14c 3207166893651

Nejlíp se zapaluje horkovzdušnou pistolí.

0/0
12.8.2016 22:32

L23u81d33v15í80k 67G98a38j20d26o37š89í74k 2585693414282

Základní problém snad všech grilů Weber na uhlí je v tom, že odstup roštu od topeniště je příliš malý. Ideálně by měl být nastavitelný, což není myslím u žádného jejich modelu.

Je to s podivem u takhle drahé značky hrající si na elitu.

Podle toho pak totiž vypadají i kulinářské výtvory grilovačů.

0/0
12.8.2016 13:29

J25a89n 60H37a69v51r75d31a 3156884712986

Grilujeme s Weberem.:-P

0/0
11.8.2016 15:51

Z23d38e56n15ě15k 25H16r88u41b81ý 5665398811716

Jak kdo. Já griluju na kameni s Grilmenem. A tudíž nepřímo.

0/0
11.8.2016 22:53

J90o57s90e34f 56M49i36š88k30o55v62s94k70ý 9168111981918

Mě to na kameni připadá jako na pánvi. Ztrácí se vůně z přímého kontaktu s rozpáleným dřevěným uhlím. Osvědčilo se nám rozpálit gril pomocí briket (drží žár hodně dlouho) a pak občas přihodit trochu jemnějšího dřevěného uhlí) dodává vůni a le vydrží tak 15 minut).

0/0
12.8.2016 10:47

L95u10d25v80í68k 32G84a58j52d79o10š45í58k 2595783654772

Na kameni to není grilování pane Hrubý.

To si můžete dát na pánev a výsledek bude stejný.

Nepřímé grilování je trochu něco jiného.

0/0
12.8.2016 13:21

M93a84r95t57i48n 44V19o91j82á93č20e43k 9193147881496

nemusí úplně být pokud je tam dost prostoru tak tam kouř je a maso ovoní jen se mu to maso nespálí ,pokud není úplně dobrý na grilování tak je kámen solidní alternativa ...jistě pokud má nějaký zděný krb kde jen topí pod kamenem a kouř se mu tam nijak nezdrží a nemá šanci s masem reagovat tak to je jak na pánvi

0/0
15.8.2016 16:49

P84e65t24r 10K12a68n72t41o81r 4766490894407

Hezký reklamní článek. 8-o

+3/0
11.8.2016 11:10







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.