Diskuze

Kdy grilovat přímo a kdy nepřímo? Kuřecí nebo ryby zprudka a krátce

Pro milovníky klasického grilování na dřevěném uhlí je nejpodstatnější připravit žár a pak si určit, jak rozmístit uhlí na grilu podle toho, co a jakým způsobem se bude grilovat. Takže jinak na ryby a jinak na velké kusy masa.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J78o19s37e97f 26K32r66b26e33c

12. 8. 2016 22:32

Nejlíp se zapaluje horkovzdušnou pistolí.

0 0
možnosti
LG

Základní problém snad všech grilů Weber na uhlí je v tom, že odstup roštu od topeniště je příliš malý. Ideálně by měl být nastavitelný, což není myslím u žádného jejich modelu.

Je to s podivem u takhle drahé značky hrající si na elitu.

Podle toho pak totiž vypadají i kulinářské výtvory grilovačů.

0 0
možnosti
JH

J77a36n 25H36a22v79r58d44a

11. 8. 2016 15:51

Grilujeme s Weberem.:-P

0 0
možnosti
ZH

Jak kdo. Já griluju na kameni s Grilmenem. A tudíž nepřímo.

0 0
možnosti
PK

P53e61t60r 70K46a15n43t79o79r

11. 8. 2016 11:10

Hezký reklamní článek. 8-o

3 0
možnosti