Diskuse k článku

Grilování ryb: hlavně neztrácejte nervy a nesnažte se je obrátit předčasně

Grilování ryb se mnoho lidí bojí, protože se jim ryby přilepí na mřížku a roztrhají se. Přitom stačí jen neztratit nervy a nepokoušet se rybu obracet dříve, než se vytvoří zkaramelizovaná kůrka. Kdo si není jistý, může použít držák na ryby, který je elegantně udrží pohromadě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P98a89v83e90l 16R92a27t14h15o10u42s88k71ý 6140479501

Dvouapůlcentimetrový steak z tuňáka 10 až 12 minut na přímém silném žáru? To už bude lepší kuřecí lanšmít ze separátu.

+1/0
20.8.2016 10:24

Najdete na iDNES.cz