Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Grilování ryb: hlavně neztrácejte nervy a nesnažte se je obrátit předčasně

Grilování ryb se mnoho lidí bojí, protože se jim ryby přilepí na mřížku a roztrhají se. Přitom stačí jen neztratit nervy a nepokoušet se rybu obracet dříve, než se vytvoří zkaramelizovaná kůrka. Kdo si není jistý, může použít držák na ryby, který je elegantně udrží pohromadě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P72a29v43e38l 78R54a59t63h25o29u53s44k55ý 6490679411

Dvouapůlcentimetrový steak z tuňáka 10 až 12 minut na přímém silném žáru? To už bude lepší kuřecí lanšmít ze separátu.

+1/0
20.8.2016 10:24







Najdete na iDNES.cz