Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Vyzkoušejte uzení na grilu. Zvládnete to na briketách i na plynu

Uzení patří vedle grilování k nejstarším a nejzákladnějším způsobům přípravy jídla. Potřebujete jen lupínky z vybrané dřeviny, které podle druhu dodají jídlům jemnou či intenzivnější příchuť.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J73a11r23o64s89l69a74v 10K43a51d72l81e54c 5141559962101

Proč tak pracně na briketách, když to jde zdravěji na elektrickém zařízení přímo k tomu určeném, za pár stovek....

0/0
23.8.2016 8:23

V97á97c91l97a38v 88M83a62š84e10k 5680226572988

Hmm, a firma Weber nezná bukové dřevo?

+1/0
23.8.2016 8:04

J96a13r70o29s93l84a20v 64K66a32d63l86e42c 5701359432351

Buk a dub je karcinogenní a nemá příchuť jako ovocné dřeviny...

0/0
23.8.2016 8:24

R86a84d52i93m 49T82o19b74i72á33š 2793362844746

na buku a olši se přece udí odjakživa...

+1/0
23.8.2016 9:00



Najdete na iDNES.cz