Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Královská disciplína: perfektní mřížkovaný steak

Babí léto je nejlepší čas, kdy se důstojně rozloučit s grilovací sezonou. Proto jsme pro vás připravili detailní návod, jak připravit pořádný kus masa.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

F92r31a59n72k 43N69o53v79a96k 5915705141579

Jasny, tak abych zjistil ze je medium, projistotu ho propichnu teplomerem, aby mi ta stava mohla pekne vytect. Kristova noho.

+1/0
25.9.2016 8:11

A95n30t85o55n54í69n 37S78e83b24e62r64a 7163798730479

Já grilovací sezonu zakončuji špekáčky. Tradice je tradice...

+3/0
24.9.2016 13:53

M28a75r28t62i77n 91C48e56r26n75y 2188882628913

Grilovaci sezonu mam cely rok.

+3/0
24.9.2016 0:21
Foto

D92a72v12i40d 64K93o55m12á73r34e82k 3233400660528

Jj. Taková grillovačka v zasněženém lese, nebo na zahradě, má taky něco do sebe.

+4/0
24.9.2016 7:09

P92a69v31e34l 14J77e39ř91á22b19e49k 7141202464657

To máte pravdu.

Zejména když máte promáčené boty, roztrhané ruce od trnů větví které házíte na oheň a "grilovačku" máte celé týdny.

0/0
24.9.2016 23:08
Foto

D17a45v84i21d 21K31o10m21á34r71e72k 3933910140318

Něco takového se mi tedy ještě díky Bohu nestalo. Když jdu grilovat do přírody, tak se na to samozřejmě vybavím, jako například nepromokavýma botama a se dřevem už zacházím dost dlouho na to, abych po nasbírání pár větví nevypadal, jako po bitce s hejnem koček :D

+1/0
25.9.2016 4:57







Najdete na iDNES.cz