Diskuse k článku

Co s tvrdými skrojky parmazánu? Rozpusťte je do omáčky

Znáte to. Tak dlouho strouháte z výseče tvrdého sýra, až vám zbude jen kus tvrdého okraje. Někdo doporučuje namočit ho do mléka a potom nastrouhat, ale není to žádná velká radost. Ale jde to i jinak.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M24a82r20t75i46n39a 85D31v75o88ř43á35k79o88v52á 3504273190824

Kolik těch skrojků máte běžně k dispozici? Já kupuji jen jeden kousek parmazánu, použijeme ho nastrouhaný k těstovinám a pak týden nebo dva pauza. Z toho jednoho zbytečku asi druhý den omáčku pro celou rodinu neudělám, leda je půl roku zamrazovat :-)

0/0
10.10.2016 19:23

T73o76m64á59š 79V70a11v29e37r70k26a 7911740682294

rozehřát v mikrovlnce a zbaštit.

0/0
2.10.2016 20:55

S55t60a56n59i15s25l35a52v 39P26i78š39t72ě91k 1426228699205

Tak a priste clanek o tom jak snist slupky od brambor.

Ten ztvrdly okraj je obal toho syru. Jedle to samozdrejme je, ale chutove nic moc.

+3/0
29.9.2016 8:03

Š75á68r49k44a 21M18a55t19y67á68š39o10v30á 1231795292419

jistě,omyté brambory okrájíte,slupky osušíte a dáte do friťáku, po chvíli vyjmete,posypete grilovacím kořením a předložíte hostům....brambory si uvaříte pro rodinu k věčeři....

0/0
30.9.2016 10:52

J92o44s11e83f 40N44o59v84á30k 8174776672175

Ja tim rezu sklo ....

+4/0
28.9.2016 20:41

Š66á59r50k33a 35M33a18t46y15á47š90o46v85á 1341325252469

;-DR^

+1/0
30.9.2016 10:50

J59a96k78u56b 41L37í39s75k25a 3827286378425

Já to vždycky vyhazuju... Omáčku zkusím.

0/0
28.9.2016 17:53

Z50b47y51n17ě27k 15J74a95n15d42a 7243932115971

Já mám ten okraj nejradši, pokud teda jde vůbec rozžvejkat...

+2/0
28.9.2016 10:32

P25e59t18r 28S22u35c32h37a30n 8364793362837

Takový zbytek sním a je toR^;-D

+8/0
28.9.2016 10:21

T35i49b16o95r 74V95i66z94v83a28r79y 9584354193145

A já amatér to vždycky sežral.

+24/0
28.9.2016 9:12

M45a12r77t58i26n 77V31o56j12á57č95e10k 9213237671246

;-DR^;-D

0/0
28.9.2016 11:39

M33a91r65i67e 10Č40e45r56m98á27k79o44v10á 1811182188888

Takže pokud chci využít skrojek parmazánu, musím koupit kuře. Připomíná mi to pohádku o polévce ze sekery, Těším se spíše na rady čtenářů,

+12/0
28.9.2016 5:52

P29e58t71r 20N12o15v36o32t90n19y 1951620821

Já to davam psovi.

+2/0
28.9.2016 0:14

P98a79v59e35l 24J90e35ř78á67b87e13k 7601772804767

Na tenké plátky a rovnou do své pusy.

Tedy pokud po strouhání mám ještě zdravé ruce;-).

+2/0
28.9.2016 0:54

Š48á47r93k68a 76M50a48t13y65á19š96o69v74á 1571135762629

jde to i v profidrtiči....ušetříte si prsty

0/0
30.9.2016 10:51

Najdete na iDNES.cz