Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Co s tvrdými skrojky parmazánu? Rozpusťte je do omáčky

Znáte to. Tak dlouho strouháte z výseče tvrdého sýra, až vám zbude jen kus tvrdého okraje. Někdo doporučuje namočit ho do mléka a potom nastrouhat, ale není to žádná velká radost. Ale jde to i jinak.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M38a23r51t58i35n77a 53D15v14o17ř32á23k46o87v18á 3684163260444

Kolik těch skrojků máte běžně k dispozici? Já kupuji jen jeden kousek parmazánu, použijeme ho nastrouhaný k těstovinám a pak týden nebo dva pauza. Z toho jednoho zbytečku asi druhý den omáčku pro celou rodinu neudělám, leda je půl roku zamrazovat :-)

0/0
10.10.2016 19:23

T44o74m43á24š 16V38a89v81e31r30k64a 7361490532154

rozehřát v mikrovlnce a zbaštit.

0/0
2.10.2016 20:55

S34t90a70n35i58s60l31a75v 53P84i97š64t53ě83k 1406458589685

Tak a priste clanek o tom jak snist slupky od brambor.

Ten ztvrdly okraj je obal toho syru. Jedle to samozdrejme je, ale chutove nic moc.

+3/0
29.9.2016 8:03

Š15á86r53k62a 78M37a51t95y86á71š83o82v51á 1951735912819

jistě,omyté brambory okrájíte,slupky osušíte a dáte do friťáku, po chvíli vyjmete,posypete grilovacím kořením a předložíte hostům....brambory si uvaříte pro rodinu k věčeři....

0/0
30.9.2016 10:52

J97o81s69e32f 17N34o49v86á46k 8934596402785

Ja tim rezu sklo ....

+4/0
28.9.2016 20:41

Š13á13r48k21a 45M67a89t98y29á90š87o48v54á 1711395612469

;-DR^

+1/0
30.9.2016 10:50

J57a72k85u11b 92L22í68s57k39a 3197616828955

Já to vždycky vyhazuju... Omáčku zkusím.

0/0
28.9.2016 17:53

Z15b44y19n66ě84k 37J27a32n49d52a 7283422755931

Já mám ten okraj nejradši, pokud teda jde vůbec rozžvejkat...

+2/0
28.9.2016 10:32

P36e20t20r 95S88u89c85h52a75n 8984123202357

Takový zbytek sním a je toR^;-D

+8/0
28.9.2016 10:21

T51i85b16o25r 57V65i90z84v35a16r95y 9964644893615

A já amatér to vždycky sežral.

+24/0
28.9.2016 9:12

M38a57r95t53i16n 74V90o44j65á66č26e52k 9653297601896

;-DR^;-D

0/0
28.9.2016 11:39

M77a31r34i80e 94Č59e87r66m55á78k23o68v97á 1221392348778

Takže pokud chci využít skrojek parmazánu, musím koupit kuře. Připomíná mi to pohádku o polévce ze sekery, Těším se spíše na rady čtenářů,

+12/0
28.9.2016 5:52

P91e96t17r 25N69o58v91o76t93n71y 1581900481

Já to davam psovi.

+2/0
28.9.2016 0:14

P47a29v16e55l 16J29e43ř65á79b43e96k 7171852594947

Na tenké plátky a rovnou do své pusy.

Tedy pokud po strouhání mám ještě zdravé ruce;-).

+2/0
28.9.2016 0:54

Š77á74r67k54a 86M28a87t36y62á81š61o60v74á 1881285652259

jde to i v profidrtiči....ušetříte si prsty

0/0
30.9.2016 10:51







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.