Diskuse k článku

Rajčata i blumy zpracuje Pohlreich v kuchyni lehce, svižně a elegantně

Udělat si čas na přípravu poctivé snídaně se vyplatí, v tom má šéfkuchař Zdeněk Pohlreich pravdu. Nehoní vás pak mlsná a nebudete zajídat hlad sladkými tyčinkami nebo planým jídlem. Obložená bageta vás možná zasytí, ale boj s linií a radost z chuti dobrých čerstvých surovin jste v tu chvíli vzdali.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P74a22v61e54l 53Š19ť61a57s58t50n20ý 6214788594108

Přijde mi, jako by omládl o deset let.

+1/0
12.10.2016 13:02

Najdete na iDNES.cz