Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Vývar je ideální lék na podzimní sychravo. Postup podle foodblogerky

Veronika Kokešová se stala v roce 2013 a 2014 foodblogerem roku v anketě Křišťálová lupa. A s výrobou vývarů už spojila i své podnikání. Rozhodla se zaplnit díru na trhu a nabízet vývary těm, kteří nemají dost času nebo schopností uvařit si ho sami a přitom nechtějí používat chemické náhražky v kostce.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P14a68v90e28l 90M80a10ř55í22k 3222670330404

Tajemství dobrého vývaru je v pomalosti. Musite ho delat pozvolna i par hodin. Na nejmensi plaminek velký hrnec. Pak dostanete odmenu.

0/0
21.10.2016 13:47

Š60á88r97k88a 66Č98e84c18h51o69v41á 8728416515475

Proč by vývar měl mít tmavou barvu ??

0/0
17.10.2016 9:07

N77a64t66á77l23i14a 96S58y52r61ů18č47k36o68v97á 8438611682175

Stavila bych se o nevim co, ze nebude chutnat jako polevka od babiii, to uz jsem nikdy v zivote vickrat nepotkala ani vzdalene, tu bajecnou chut masa a zeleniny, mastna ocka jako petikoruny, aaaach....

+4/−1
13.10.2016 8:14

S82v57a27t87a28v73a 10D28u59r49a58n58o17v68á 3149739504881

Kouzlo polevek od babicek a vlastne veskereho jidla od nich a maminek tkvi v tom, ze nam to chutnalo v detstvi a protoze ty babicky a maminky to vetsinou varily s laskou a mnohdy pokud jste hodne mlada to z kvalitnich surovin nebylo. Ja si na tohle pamatuji take, babicka nebo maminka to varili z doma chovane slipky/kurete nic nebylo sizene a presto ta sama polevka o 20 let pozdeji mi nechutnala, byla jsem jen chutove jinde. Pritom, kdykoliv sednu nekde nad jakekoliv jidlo, ktere doma bylo pripravene v detstvi mam tendenci rict, ale moje ... delala lepsi. Mozna, ze nedelala, ale ta vzpominka je nekonecna

+8/0
13.10.2016 9:37
Foto

J67i72ř81í 74I92n90c17z55é33d10y 2134425721739

Slecne uz z tech vyvaru trochu hrabe. Se streamu se presunula sem. Naa fotce pouziva i stejny tlakovy hrnec od Tescomy jako ja. Kureci vyvar delam poslepu asi dvacet let, nepouzivam zadne byliny ani nerestuji a chutna to porad stejne. Maso a zelenina, ktera se vari asi hodinu jsem jednou zkusil opect, chut stale stejna. Vymyslet neco tam kde nic neni je blbost. Se divim, ze treba nepouzila libecek, ktery ma vyraznou chut.;-D

+2/−8
13.10.2016 7:26

A78l63e94n17a 49R88i93s39o96v40á 4926210589885

Libeček je hned na první fotce...

+3/0
13.10.2016 8:14

M10i93l69a21n 79K48r20á74l 8513938371661

no jo no, ty jsi mistr světa;-D

+3/0
13.10.2016 8:27

B54e93n 59P46a26v85k42a 1707243947851

Když to opečete, tak ten vývar bude mít hezkou barvu. To je asi tak vše.

+1/0
13.10.2016 14:42

M92a60r33t91i79n 63V93o76j61á22č50e24k 9233727791366

na barvu stačí cibule ve slupce

0/0
23.10.2016 14:38



Najdete na iDNES.cz