Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Zkuste Pohlreichův recept na křupavé houbové karbanátky. Stačí i hlíva

Chcete-li jíst lehce, zdravě a přitom chutně jako šéf, není důvod se vyhýbat houbám, naopak. A jestli patříte k těm houbařícím šťastlivcům chodícím na místa, kde právě rostou, nebo si koupíte třeba hlívu, krémové žampiony či lišky v nejbližším supermarketu, už takový rozdíl není. Hlavně ať si pochutnáte.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

D76a96n38a 88B68o62č61k81o89v53á 7229601196757

Dneska jsme si to udělali a je to vynikající lahůdka, akorát z toho bylo strašně málo. 6 ks karbanátků. Tak jsme se o to doma ve třech málem servali. :-)

0/0
27.10.2016 18:01

T78o86m72á13š 18D63v86o83ř70á27k 7725526917951

Já ty houby krájím na menší kusy, aby se to nerozpadlo, ale Zdenda je šikovnější ;-)

0/0
25.10.2016 16:07

V82í31t 72K72u97č38e32r61a 6744789279522

Nevypadlo tam něco s tím toustovým chlebem?

0/0
25.10.2016 15:44

T28o92m75á46š 89D50v69o70ř36á60k 7715556137291

Ne. Kdo nemá toustovej chleba, ten tam může dát strouhanku.

A kdo nemá strouhanku, tak tam nedá nic. :-P

0/0
25.10.2016 16:08

J60o91s36e20f 25P25o70n65č97a 1671803493614

No to je bomba my jíme houbové karbanátky od roku 1950.

+1/0
25.10.2016 12:36

H80e52l27e21n92a 85V64e44v92e18r34k37o31v81a 3319687

Vy jo,ale je spousta mladých co o tom nemají ani šajnu.:-)

+2/0
25.10.2016 12:45



Najdete na iDNES.cz