Diskuse k článku

Zkuste Pohlreichův recept na křupavé houbové karbanátky. Stačí i hlíva

Chcete-li jíst lehce, zdravě a přitom chutně jako šéf, není důvod se vyhýbat houbám, naopak. A jestli patříte k těm houbařícím šťastlivcům chodícím na místa, kde právě rostou, nebo si koupíte třeba hlívu, krémové žampiony či lišky v nejbližším supermarketu, už takový rozdíl není. Hlavně ať si pochutnáte.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

D27a25n50a 79B58o87č71k12o95v33á 7159921816107

Dneska jsme si to udělali a je to vynikající lahůdka, akorát z toho bylo strašně málo. 6 ks karbanátků. Tak jsme se o to doma ve třech málem servali. :-)

0/0
27.10.2016 18:01

T37o49m25á69š 86D30v90o50ř90á57k 7195106227761

Já ty houby krájím na menší kusy, aby se to nerozpadlo, ale Zdenda je šikovnější ;-)

0/0
25.10.2016 16:07

V82í40t 40K21u61č49e91r39a 6644639299772

Nevypadlo tam něco s tím toustovým chlebem?

0/0
25.10.2016 15:44

T46o96m73á69š 91D61v11o55ř27á75k 7185436447841

Ne. Kdo nemá toustovej chleba, ten tam může dát strouhanku.

A kdo nemá strouhanku, tak tam nedá nic. :-P

0/0
25.10.2016 16:08

J89o35s73e58f 31P49o87n59č35a 1231923743814

No to je bomba my jíme houbové karbanátky od roku 1950.

+1/0
25.10.2016 12:36

H29e59l45e20n60a 16V67e52v53e52r26k87o27v47a 3209317

Vy jo,ale je spousta mladých co o tom nemají ani šajnu.:-)

+2/0
25.10.2016 12:45

Najdete na iDNES.cz