Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Playtvak rozjíždí vaření se sezonními surovinami. Ukáže, jak pracovat s řepou

AvantGarde patří mezi špičkové pražské restaurace. A šéfkuchař Petr Vlásek poradí, jak si upravit opomíjenou červenou řepu, abyste zlomili blok ze školní jídelny. Připraví proto červenou řepu s kroketami z kozího sýra.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

O44l82d12ř65i76c46h 97H65o79r67á65k 2424319941835

Opravdu pochybuji o smysluplnosti Plytváku. Párkrát jsem se nechal nachytat na bombastické titulky, ale na Stream či dokonce YouTube to prostě nikdy mít nebude. Nehledě na poměr reklam zde a na výše jmenovaných.

0/0
6.11.2016 10:43

Š19á41r91k42a 63Č10e32c11h32o34v64á 8728606385615

Jaký blok ? Já řepu ve sladkokyselém nálevu miluju !

+2/0
2.11.2016 10:40

J43o53s34e29f 94Z20a43h58á86l76k92a 4183419528276

Playtvak hlavně neví jak se chytit. Bulvární výkřiky bratrského Expresu ani vlastní videa snažící se šokovat titulky nijak nikoho netáhnou. Samozřejmě jisté procento mentálně retardovaných se najde ...

+5/0
2.11.2016 10:17







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.