Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Co to znamená, když v restauraci nabízejí glazovanou zeleninu

Šéfkuchař Petr Vlásek z restaurace AvanGarde má rád sezonní kuchyni. Ve svém pořadu na Playtvak.cz připravil kuře s tymiánem, mrkvovým pyré a glazovanou zeleninou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P19e67t24r 16Š90t97ě31p 2303733980826

Po prohlídce fotogalerie jsem si 2x přeleštil brýle, ale ne, nepomohlo to. Opravdu jsou všechny fotky neostré...

+6/0
5.11.2016 18:28

I62g63o56r 90F19a36r74b64á79k 1528642231

Jsou ! :-(

+1/0
6.11.2016 8:40

O50l26d38ř64i45c59h 62H32o56r76á95k 2294429381975

Díky za potvrzení, já už myslel, že to fakt byl metanol co sem si ráno dal na probrání ;-D

+1/0
6.11.2016 10:39

J78i50ř36í 96Z30ý52k51a 9299883321400

nejspíše nejde o fotky, ale o snímky z videa ...

0/−1
6.11.2016 12:12
Foto

T54o30m56á35š 20D35v54o53ř73á89k 7615426857691

...které jsou ovšem rozmazané.

+1/0
6.11.2016 14:34







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.