Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Co to znamená, když v restauraci nabízejí glazovanou zeleninu

Šéfkuchař Petr Vlásek z restaurace AvanGarde má rád sezonní kuchyni. Ve svém pořadu na Playtvak.cz připravil kuře s tymiánem, mrkvovým pyré a glazovanou zeleninou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P73e26t46r 97Š61t61ě43p 2523763200176

Po prohlídce fotogalerie jsem si 2x přeleštil brýle, ale ne, nepomohlo to. Opravdu jsou všechny fotky neostré...

+6/0
5.11.2016 18:28

I93g87o36r 46F10a17r63b43á33k 1678912331

Jsou ! :-(

+1/0
6.11.2016 8:40

O70l65d25ř74i64c16h 66H85o61r82á54k 2884339671875

Díky za potvrzení, já už myslel, že to fakt byl metanol co sem si ráno dal na probrání ;-D

+1/0
6.11.2016 10:39

J87i34ř37í 18Z38ý61k17a 9899413341240

nejspíše nejde o fotky, ale o snímky z videa ...

0/−1
6.11.2016 12:12

T76o95m95á18š 49D94v39o91ř78á16k 7375906767361

...které jsou ovšem rozmazané.

+1/0
6.11.2016 14:34



Najdete na iDNES.cz