Diskuze

VIDEO: Jak na hustou rajčatovou polévku, radí šéf. Jíšku nepotřebujete

Je to teplé, skvěle to voní i chutná a je toho dost. Dalo by se říci o talíři hutné rajčatové polévky, která je ideálním jídlem pro ty, co si chtějí pochutnat a přitom si udržet i s přibývajícími lety rozumnou postavu. Jako šéfkuchař Zdeněk Pohlreich.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zdeňku, Zdeňku taková rajčata ze supermarketu do polévky...to by ti Italové .. (i jiní) dali...

0 0
možnosti

jednou jsem viděl jak ji dělá Ridi rajčata s pečivem a od tý doby ji děláme a je super

1 0
možnosti

D60a18d13a78k 35P50e44t74r

8. 11. 2016 6:50

Brokolici by měl ničit v troubě jen polovinu času než květák. Je snad jasné proč.

1 0
možnosti

Gazpacho podle Arnolda Rimmera :-)

0 0
možnosti

Varici samozrejme...

0 0
možnosti

Zdeněk shodil ty svoje trojky?

0 0
možnosti

Připadá mi to spíš jako kaše, než jako polévka... A vonět to bude vším možným, jen ne rajčaty. Taková babiččina rajská polévka s rýží a smetanou, to byla ňamka...

1 5
možnosti

P58e54t85r 22M55a46r29e84k

7. 11. 2016 13:24

Dovolím si nesoulasit. Rajčatová polévka tak, jak ji znám z Itálie nebo třeba rajčatová s plody moře, je naprostá bomba. To nemá s rajskou známou z českých školních jídelen nic společného.

7 0
možnosti

P89e34t66r 45M81a95r52e36k

7. 11. 2016 13:25

Pardon, to patřilo pod příspěvek pana Pospíšila níže.

0 0
možnosti

Rajčatová polévka? Větší hnus snad není.

0 18
možnosti

Větší hnus je z přehledem koprovka s vejcem

0 12
možnosti