- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Zdeňku, Zdeňku taková rajčata ze supermarketu do polévky...to by ti Italové .. (i jiní) dali...
jednou jsem viděl jak ji dělá Ridi rajčata s pečivem a od tý doby ji děláme a je super
Brokolici by měl ničit v troubě jen polovinu času než květák. Je snad jasné proč.
Gazpacho podle Arnolda Rimmera :-)
Připadá mi to spíš jako kaše, než jako polévka... A vonět to bude vším možným, jen ne rajčaty. Taková babiččina rajská polévka s rýží a smetanou, to byla ňamka...
Dovolím si nesoulasit. Rajčatová polévka tak, jak ji znám z Itálie nebo třeba rajčatová s plody moře, je naprostá bomba. To nemá s rajskou známou z českých školních jídelen nic společného.
Pardon, to patřilo pod příspěvek pana Pospíšila níže.
Rajčatová polévka? Větší hnus snad není.
Větší hnus je z přehledem koprovka s vejcem