Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Geniálně jednoduchá dýňová polévka s kachními kroketami. To musíte zkusit

Šéfkuchař Petr Vlásek z restaurace AvantGarde ukazuje na Playtvak.cz, jak lze jednoduše vařit ze sezonních surovin. Přitom vzniknou pokrmy, za které se nemusí stydět žádná dobrá restaurace. Sděluje tak kus ze svého know-how.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

R62i25c16h73a68r70d 77M24r62a36z67e74k 8388770729641

...ne... nemusím...

+2/0
13.11.2016 1:46

M83i12l81a91n 84Č61e74r87n89ý 5143529829412

Proč překombinovávat něco tak jednoduchého a výborného, jako je dýňová polévka? Za mě kachní krokety určitě ne!Rv

+2/0
12.11.2016 23:47

K59a85r44e60l 71N43o92v68o79t91n67y 2881895709500

Vypada to moc pekne, urcite to bude vynikajici! R^

0/0
12.11.2016 22:56

R82a78d45o89m37i32l 50J25a39š77a 9352875364261

Super recept, rychlý jednoduchý, žádná věda. Jenom škoda, že mě právě došla cibule. :-(

0/0
12.11.2016 15:33

M69i26l87a46n 64Č75e91r17n13ý 5933839139842

Hlavně ty krokety, ty jsou coby dup!:-P

+2/0
13.11.2016 13:11

I90v44a91n 12M24a20r91e18k 6534238252

"Zlatá" pečená kachna se zelím (jakýmkoli) a pajfalským knedlíkem (ale ten dá fušku!) :-) R^

+2/0
12.11.2016 13:57







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.