Diskuze

Geniálně jednoduchá dýňová polévka s kachními kroketami. To musíte zkusit

Šéfkuchař Petr Vlásek z restaurace AvantGarde ukazuje na Playtvak.cz, jak lze jednoduše vařit ze sezonních surovin. Přitom vzniknou pokrmy, za které se nemusí stydět žádná dobrá restaurace. Sděluje tak kus ze svého know-how.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

...ne... nemusím...

2 0
možnosti
Foto

M53i48l83a79n 42Č92e34r42n10ý

12. 11. 2016 23:47

Proč překombinovávat něco tak jednoduchého a výborného, jako je dýňová polévka? Za mě kachní krokety určitě ne!Rv

2 0
možnosti
KN

Vypada to moc pekne, urcite to bude vynikajici! R^

0 0
možnosti
RJ

Super recept, rychlý jednoduchý, žádná věda. Jenom škoda, že mě právě došla cibule. :-(

0 0
možnosti
Foto

M67i74l34a76n 56Č54e91r16n19ý

13. 11. 2016 13:11

Hlavně ty krokety, ty jsou coby dup!:-P

2 0
možnosti
Foto

I19v66a49n 83M42a47r57e70k

12. 11. 2016 13:57

"Zlatá" pečená kachna se zelím (jakýmkoli) a pajfalským knedlíkem (ale ten dá fušku!) :-) R^

2 0
možnosti