Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Naučte se vyrábět lehkou zmrzlinu z mléka a můžete mlsat bez výčitek

„Vařit lehce neznamená, že musíš být kost a kůže,“ říká Zdeněk Pohlreich a jako by se v této větě skrývalo motto, pod kterým teď vaří a také se sám stravuje. Tvrdí, že dobře dochucené jídlo nahradí objem a nemáte potřebu sníst všeho tunu. A neošidí se ani o moučníky. Jen jsou odlehčené, což kupodivu jde i u zmrzliny.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J31i62ř45í 58K23l49i76m63á27n61e34k 8591126232629

Misto reklamy na vyrobce koreni... by si pan kuchar mohl vzit normalni citron a tu citronovou kuru nastrouhat sam.

Pak se neni cemu divit ze souteze ucnovskeho skolstvi sponzoruji napr. Vitana a "nuti" studenty v ramci receptur zaclenovat svoje produkty. 8-o

0/0
21.11.2016 19:31
Foto

M41a45r16t62i60n 34B74r41a69u43n 2164937221819

A jsem si jisty ze budete ochoten v tom pripade za ten recept zaplatit

0/0
22.11.2016 1:21

M19i91c57h67a71e24l70a 86P46l51a24n24á 2513847933437

Pokud do něčeho nasypu mísu cukru, tak to nemůžu nazývat ani lehkým ani mlskem bez výčitek. Prostě je to sladkost, kterou si můžu dopřát jen občas. Jen lidi oblbujte, jak je to lehké a zdravé, jako že je Nutella plná oříšků a mléčná čokoláda je vlastně také zdravá, vždyť je z mléka, že? Pak je půlka národa tučná a ještě nechápe proč..

+2/−1
21.11.2016 19:20
Foto

M51a73r14t18i28n 96B42r44a16u34n 2954877131889

Nenasypal tam misu cukru. A neoblbujte lidi s tim, jake je cukr zlo.

+1/−2
22.11.2016 1:22

M79i42c82h50a44e51l41a 12P43l51a47n69á 2583697203457

A kolik tedy? Lžičku? Ani náhodou. O gramáži pro jistotu nemluvil. A nedělejte ze mne prosím strašáka, je to levný argumentační faul. Měla jsem výhrady k označení lehký a mlsat bez výčitek, zkuste si můj text přečíst ještě jednou.

0/0
22.11.2016 10:29

J20i32n56d74ř98i63š29k18a 72B90u93r24g33e64r88o73v97á 3425624448805

Řepný cukr byl zařazen na seznam "lehkých drog" v minulém roce.

0/0
22.11.2016 13:36

J67a43n 59S91t19e71h69l66i79k 9375827746941

něco kapku jiného

3 žloutky našleháte s vanilkovým cukrem , přidáte kondenzované mléko a šleháte cca 3 minuty a dolejete 2,5dcl rumu a máte vaječnák . Ted jsem ho dělal na vánoce ;-)

Kdo chce muže experimentovat a dělat třeba přidat čokoládu atd.

+1/0
21.11.2016 16:57

J88i85n64d56ř24i80š78k63a 42B71u59r47g87e20r85o57v94á 3595364578115

Já ho dělám ještě jednodušeji - 1 plechovku slazeného kondenzovaného mléka, 2 plechovky neslazeného a placku Rumu. Začvochtat to v pet lehvi a pijeme!;-D

0/0
22.11.2016 13:38

J38a64n 22S25t17e53h57l47i15k 9205667406571

A kde máte vajíčka? Tam je jen mlíko a rum.

0/0
22.11.2016 15:35

S68o10n87a 43M85o47t63u12s13o10v86á 5412710837580

Najlepšia a najľahšia zmrzlina na svete: Pokrájajte zrelý banán, vezmite hrsť malín a všetko to vrazte na hodinu - dve do mrazáku. Potom rozmixujte! Maliny možno variovať (jahody, čučoriedky), banán nie. Ten banán je zmrzlinoidny.

+1/0
21.11.2016 16:47
Foto

K79a32r41e33l 47M47a86l57ý 6986434970731

Ja radeji tezkou zmrzlinu a zapiju ji tezkou vodou.

+5/0
21.11.2016 13:18

L34i16b94o65r 49N79á56b62ě27l57e17k 3255503192472

Těžkou vodou z atomového reaktoru - pro ty největší drsňáky :-D

+4/0
21.11.2016 16:44







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.