Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Naučte se vyrábět lehkou zmrzlinu z mléka a můžete mlsat bez výčitek

Vyrobte si domácí lehkou domácí zmrzlinu z mléka. „Vařit lehce neznamená, že musíš být kost a kůže,“ říká Zdeněk Pohlreich a jako by se v této větě skrývalo motto, pod kterým teď vaří a také se sám stravuje. Tvrdí, že dobře dochucené jídlo nahradí objem a nemáte potřebu sníst všeho tunu. A neošidí se ani o moučníky. Jen jsou odlehčené, což kupodivu jde i u zmrzliny.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J86i67ř27í 14K10l12i38m54á81n50e60k 8961676952529

Misto reklamy na vyrobce koreni... by si pan kuchar mohl vzit normalni citron a tu citronovou kuru nastrouhat sam.

Pak se neni cemu divit ze souteze ucnovskeho skolstvi sponzoruji napr. Vitana a "nuti" studenty v ramci receptur zaclenovat svoje produkty. 8-o

0/0
21.11.2016 19:31
Foto

M77a96r60t56i74n 72B89r63a88u58n 2764887981799

A jsem si jisty ze budete ochoten v tom pripade za ten recept zaplatit

0/0
22.11.2016 1:21

M27i15c80h60a21e20l68a 64P18l76a96n97á 2343497623267

Pokud do něčeho nasypu mísu cukru, tak to nemůžu nazývat ani lehkým ani mlskem bez výčitek. Prostě je to sladkost, kterou si můžu dopřát jen občas. Jen lidi oblbujte, jak je to lehké a zdravé, jako že je Nutella plná oříšků a mléčná čokoláda je vlastně také zdravá, vždyť je z mléka, že? Pak je půlka národa tučná a ještě nechápe proč..

+2/−1
21.11.2016 19:20
Foto

M76a56r97t81i11n 64B76r40a75u89n 2164707391379

Nenasypal tam misu cukru. A neoblbujte lidi s tim, jake je cukr zlo.

+1/−2
22.11.2016 1:22

M21i74c65h33a72e70l96a 87P78l47a14n26á 2843507863197

A kolik tedy? Lžičku? Ani náhodou. O gramáži pro jistotu nemluvil. A nedělejte ze mne prosím strašáka, je to levný argumentační faul. Měla jsem výhrady k označení lehký a mlsat bez výčitek, zkuste si můj text přečíst ještě jednou.

0/0
22.11.2016 10:29

J63i22n65d90ř33i37š35k82a 13B70u16r98g59e55r43o37v88á 3285704358675

Řepný cukr byl zařazen na seznam "lehkých drog" v minulém roce.

0/0
22.11.2016 13:36

J96a37n 86S59t52e82h36l83i23k 9855397356581

něco kapku jiného

3 žloutky našleháte s vanilkovým cukrem , přidáte kondenzované mléko a šleháte cca 3 minuty a dolejete 2,5dcl rumu a máte vaječnák . Ted jsem ho dělal na vánoce ;-)

Kdo chce muže experimentovat a dělat třeba přidat čokoládu atd.

+1/0
21.11.2016 16:57

J14i65n82d29ř73i97š19k74a 98B45u44r24g84e18r40o15v66á 3385174598295

Já ho dělám ještě jednodušeji - 1 plechovku slazeného kondenzovaného mléka, 2 plechovky neslazeného a placku Rumu. Začvochtat to v pet lehvi a pijeme!;-D

0/0
22.11.2016 13:38

J44a51n 40S32t36e98h48l32i59k 9865787246451

A kde máte vajíčka? Tam je jen mlíko a rum.

0/0
22.11.2016 15:35

S69o13n11a 40M23o15t52u48s32o39v77á 5842520467900

Najlepšia a najľahšia zmrzlina na svete: Pokrájajte zrelý banán, vezmite hrsť malín a všetko to vrazte na hodinu - dve do mrazáku. Potom rozmixujte! Maliny možno variovať (jahody, čučoriedky), banán nie. Ten banán je zmrzlinoidny.

+1/0
21.11.2016 16:47

K69a38r76e97l 30M91a74l57ý 6336984380561

Ja radeji tezkou zmrzlinu a zapiju ji tezkou vodou.

+5/0
21.11.2016 13:18

L77i51b72o46r 95N91á34b30ě60l90e30k 3685133572882

Těžkou vodou z atomového reaktoru - pro ty největší drsňáky :-D

+4/0
21.11.2016 16:44



Najdete na iDNES.cz