Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Pec na sporák upeče pizzu skoro stejně rychle jako v restauraci

Problémem domácího pečení pizzy je (ne)výkonnost běžných elektrických trub, které obvykle dosahují teploty maximálně 250 °C. U profesionálních elektrických pizzatrub se obvykle pohybují do 450 °C, ty na dřevo lze vytopit až na 500 °C.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

B54e20n 30P78a95v57k75a 1757183197671

Hele, vy jste to vůbec nepochopili! Když si to nekoupíte za ty love a prohlásíte to za krám, tak víte kolik čínských dětí kvůli vám umře hlady, protože nebudou mít, co vyrábět?:-)

+1/0
30.11.2016 18:36

M17a91r57t77i81n 23P82e29c95i33n23a 4151203

Když chci nakrmit větší společnost pizzou, tak ji pozvu do nějaké dobré pizzerie. A i když se ta společnost hodně rozšoupne, budu s cenou za útratu někde na polovičce toho co stojí tenhle vergl. A ještě ten den nemusím mýt nádobí a uklízet kuchyň:-)

0/0
29.11.2016 19:46

J18a18n 49R39a33m31b73o48u27s13e16k 4895945565637

4x celá 3,5cm vysoká šamotka + 1 x půlka - cena do 200,- Vrchní pozice na mřížce, hodinu na nejvyšší výkon grilu (cca 10-15 Kč). Velká pizza se vším všudy do +-čtyř minut, potom +-čtyři minuty opětovné prohřátí = cca 6-8 pizz za hodinu. Náklady na upečení jsou tedy kolem 25,- ((3500-200)/25)*7=924 pizz -> 3 pizzy do týdne (pro pizzažrouty) = 308 týdnů = skoro 6 let, než to prožeru :-D

+4/0
29.11.2016 14:56

A10d94a63m 13F82i61s65e51r 9683137104

Nemělo by to být označeno jako reklamní článek?

+2/0
29.11.2016 13:13

B56á39r38a 42T94e31s95n25e67r87o49v36á 5455830874929

vzhledem k tomu, že nemám plynový sporák, tak je to pro mě neupotřebitelné - ovšem ani mě to nemrzí

0/0
29.11.2016 11:17

M67a74r54t71i91n 27V36o64k95a37s 9592118379563

Mě se to docela líbí. Ale cena je opravdu docela vysoká a navíc jak bylo uvedeno, na sklokeramiku ani indukci se to nedá použít. Takže bohužel ...

+5/0
29.11.2016 11:08

P52a96v70e30l 30Š27v18a87r69c20e68r 1970418952217

Ano, je to neskladný krám, který v domě nebude mít využití. A kolik z nás má doma rotoped? :-)

+7/0
29.11.2016 9:20

J55a37r67o97s72l71a82v 92S57z38p64a21k 6122773978920

No to je krám;-D

+2/0
29.11.2016 8:04

J45a23n 40M40o95t38ů73r63e67k 7750592861839

Ne díky, další (drahý) krám domu nechci.

A asi si za tu cenu objednám z místního dovozu 35x hotovou pizzu .... ;) (to mám tak na 3 roky a spíše ještě déle)

+10/0
29.11.2016 7:33

P60a33v28e93l 67Š83v81a32r43c39e82r 1790238772717

Já raději půjdu 25x do pizzérky

+4/0
29.11.2016 9:18

Š90á62r95k84a 90M21a75t62y27á65š79o58v97á 1921445152959

no , než tohle za 3500,- to si na ni raději jednou za rok dojdu nebo si ji objednám domů....

+7/0
29.11.2016 7:13

L33u15d73v77í41k 92G18a19j24d20o23š79í10k 2575263244952

V troubě mi to sice bude trvat o pár minut déle, ale zato v ní upeču 4 pizzy najednou, což v situaci, kdy potřebujete „nakrmit velkou společnost“ je daleko efektivnější. Troubu bez problémů vyhřeju na 300 °C.

Navíc tohle je neskutečně neskladný krám.

Za mě: BLBOST.

+15/0
29.11.2016 2:12







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.