Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Tousty s jablky a se skořicí, francouzská sladká snídaně podle Pohlreicha

Dezert, který může fungovat docela dobře i jako snídaně, to je podle Pohlreicha francouzský toust, kombinující chuť jablek, medu a skořice. Jak říká známý šéfkuchař, tahle varianta nikdy nevyjde z módy. Zvlášť v zimě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M82a77r56t10i90n 60V44o23j98á27č38e82k 9673117901746

tak toastový chleba jsem nikdy nejedl ,jen tak mě napadá není lepší tu směsku udělat do palačinky nebo vafle .když už to má být sladký?

0/0
6.12.2016 18:52

P32e35t65r 35U28l85r57y50c53h 2250195880

Jednodušší varianta: plátky toustového chleba namazat jemně máslem, přidat na plátky nakrájená jablka, posypat cukrem a skořicí a v kontaktním grilu zapéct ;-)

0/0
6.12.2016 18:26

P61e53t72r 82J89i52l33e21k 8267627219708

láďa-styl? ;-D

+2/0
8.12.2016 20:22
Foto

L40e67n38k57a 40H90a72l82á30m33k34o41v75á 4600252356378

Aaa....v USA klasicke "french toast", jen pridat k vajickum trochu smetany a skorice.

0/0
6.12.2016 12:02

I81v70a81n 69P35a44p 9488392

tak zítra k snídani budu mít ovarový koleno a pivo. už se vaří ;-D

0/0
5.12.2016 19:44

L43a89d74i21s21l64a35v 67P89l38á26n58e79k 7420870651369

Měl jsem doma poslední jablko a 4 toasty. Udělal jsem si to na svačinu a je to skvostný. R^

+1/0
5.12.2016 14:44

A21n95n31a 74L27o95s18o41v80á 8495887703415

Hlavně musíte sehnat ta správná jablka.

0/0
5.12.2016 11:48



Najdete na iDNES.cz