Diskuse k článku

Vychutnejte si candáta s kapustou. K němu přidejte čabajkovou omáčku

Šéfkuchař Petr Vlásek z restaurace AvantGarde přesvědčí i ty nezatvrzelejší odpírače kapusty, že může jít o výbornou pochoutku. Na Playtvak.cz připraví candáta na másle, palačinku jako přílohu naplní kapustou se smetanou a zakápne čabajkovou omáčkou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

L85i64b72o71r 61V60y84k96o79u11p33i40l 9436445529427

Gastroporno.

0/0
16.12.2016 1:26

A67n23t56o70n92i61n 46C89h32a10l51o64u46p43k57a 8358716199730

Babica nebo Hruška?

0/0
10.12.2016 21:38

T34o32m35á87š 83M86a14x72a 5953760355277

Čabajka s candátem? Ok, co tam máte dál? Gothajem špikovaný štičí filety se zálivkou z kysaný smetany a dipem z mladého muflona?

+2/0
10.12.2016 21:24

L50a29d37a 78N36o35v77a23k 4332273817

mně bohužel candát nechce zabrat...

+1/0
10.12.2016 19:43

M49a60r18t29i59n 45V52o96j68á34č70e27k 9193417341726

trochu se mě to tluče candát ,smetanová kapusta se špenátovou palačinkou to mě sedí ,ale ta čabaajková omáčka mě vzhledem ke smetaně připadá moc výrazná ,asi bych volil něco jemnějšího ...ale je to hlavně tím ,že nemám rád když je omáčka výraznější než hlavní suroviny -jistě není tam omáčky moc ,ale i tak bych spíš bych ji vynechal

+3/0
10.12.2016 10:01

T83o87m88á50š 22T96a82t11í45č19e64k 5310102930958

Tak tomuhle by snad řekl Pohlreich gastroporno v luxusním balení. Já teda vidím prakticky dva chody na jednom talíři. A k candátovi bych si čabajku prostě nedal. :-/

+8/0
10.12.2016 8:54

Najdete na iDNES.cz