Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Rybí polévka pro opozdilce. Minutový recept pana Cuketky

Většina z nás dělá rybí polévku z kapra jen jednou za rok. Neuškodí proto malé opakování, jak spolehlivě postupovat. Minutové video je jedním z nové várky, kterým útočí Martin Kuciel, alias pan Cuketka, do řad youtuberů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K34a69r66e20l 16H83o70l78e95č76e74k 8692438267302

Nejprve 15-20 min nechat povařit hlavy, pak vyndat, obrat maso (do polívky či do sebe) a pak zbytky kostí, kůží + ořezy pak nechat vařit cca 1-2 hod. dle chtěné síly vývaru ! Žábry vystříhat (špiní vývar krví), oči nechat (co s nimi ? - zde asi není vhodné popisovat ... kulinářské využití).

0/0
26.12.2016 12:15

A98l61e37š 32B21u82b57l96a 2454498736263

To se velmi mýlíte. Rybí vývar se dělá relativně rychle - 20 nebo 30 minut bohatě stačí.

+1/0
25.12.2016 21:21

R77a31d88i86m 65S82v72o76b39o13d11a 9153819616212

tak tento blaf bych fakt nedokazal snist.

celkove je ceska kuchyne kulinarsky hodne slaba, ale nekdo ji dokaze jeste vic zmrsit

+1/−13
24.12.2016 14:50

L46i11b32o44r 44P19l32a17č70e57k 2941512988501

Ale kuš ty jeden kulinářský světáku. To že nevíš, co je dobré neznamená, že je to blaf. Za chvíli si jdu ten blaf dát (i když ho dělám malinko jinak, ale moc se na něj těším. Hezké Vánoce.

+12/0
24.12.2016 15:34

S21o69f73i66a 20H54r10a74d86c86o13v60á 5520527690576

Je to tezke, tenhle argument vetsinou slycham od lidi, kteri se rybi polevku zdrahaji byt jen ochutnat. Oponenturu smradem, hnusem a chuti rybnicni vody nechapu a nejsem schopna na ni reagovat. Myslim si, ze to ma co delat s postojem cloveka jako takoveho, jak je schopen obecne prijimat a otevirat se vecem novym a netradicnim. Kulinarsky je ceska kuchyne rakousko-uherska a kdyz neumi jeden varit, moc hitparady nenadela ani s francouzskou. Tak si dejte jinou, jaka vam lahodi, ale nerikejte o zadnem jidle ze je blaf.

+8/0
24.12.2016 22:44

P36a27v38e31l 46K59a44l26a38n80d67r97a 3804267189868

Opravdu je vyvar hotovy za 25 až 30 minut? Většinou ho necháme probublávat tak 5 - 7 hodin nez je dostatecne silný. Za 25 - 30 minut bych to má chut maximálně rybniční vody.

0/−12
24.12.2016 14:05

L31i77b87o91r 40P40l25a50č66e45k 2361442568411

Ryba není hovězí (vývary dělám i 12 hod.) Na rybí vývar stačí hlavy a odřezky vařit 45 min.

+10/0
24.12.2016 15:29

P58a79v63e11l 98K68a34l70a28n73d20r39a 3504807729428

Mozna staci, po delsim vareni je ale chut plnejsi. Kdyz se nekdo spokoji s chuti a la rybnicni voda, ja mu do toho rozhodne nemluvim.

+1/−10
24.12.2016 18:13

S75t16a70n94i72s31l74a80v 65P94ř86i22b79y79l 1239188801806

pardon. omyl. Patřil + příspěvku nad... ...vy rybniční vodo :-)

0/0
24.12.2016 20:49

S48o18f28i27a 24H18r28a95d16c68o27v30á 5100747690926

Rybi vyvar se opravdu netahne jako hovezi, uvaril by se klih. Ale nekdo to rad jinak :-)

+5/0
24.12.2016 22:33
Foto

D13a59v38i84d 46K85o58m88á30r42e72k 3473580470938

5-7 hodin rybí vývar? To už by to toho byla kaše. Nemluvě o znehodnocení velké části živin, příliš dlouhým varem. Možná máte vývar silnější chuti, nicméně je to jen mastná rybniční voda, s nulovým přínosem pro organismus.

+2/0
24.12.2016 22:56

S95o31f68i98a 33H33r57a88d55c85o53v34á 5680217480746

tady si muzete spravit voko jak to vari pan Pospisil: https://video.aktualne.cz/vanocni-rybi-polevka-michelinskeho-sefkuchare-pospisila/r~a7898eac74e811e4bdad0025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=videobox&utm_content=editor1&utm_term=position-2

+1/0
25.12.2016 0:25

M85i47r20o85s20l57a52v 94V12e31r68n37e93r 3746546587570

Proc ted vsechny videa vypadaji jak z Proper Tasty?

+1/0
24.12.2016 2:08







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.