- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nejprve 15-20 min nechat povařit hlavy, pak vyndat, obrat maso (do polívky či do sebe) a pak zbytky kostí, kůží + ořezy pak nechat vařit cca 1-2 hod. dle chtěné síly vývaru ! Žábry vystříhat (špiní vývar krví), oči nechat (co s nimi ? - zde asi není vhodné popisovat ... kulinářské využití).
To se velmi mýlíte. Rybí vývar se dělá relativně rychle - 20 nebo 30 minut bohatě stačí.
tak tento blaf bych fakt nedokazal snist.
celkove je ceska kuchyne kulinarsky hodne slaba, ale nekdo ji dokaze jeste vic zmrsit
Ale kuš ty jeden kulinářský světáku. To že nevíš, co je dobré neznamená, že je to blaf. Za chvíli si jdu ten blaf dát (i když ho dělám malinko jinak, ale moc se na něj těším. Hezké Vánoce.
Opravdu je vyvar hotovy za 25 až 30 minut? Většinou ho necháme probublávat tak 5 - 7 hodin nez je dostatecne silný. Za 25 - 30 minut bych to má chut maximálně rybniční vody.
Ryba není hovězí (vývary dělám i 12 hod.) Na rybí vývar stačí hlavy a odřezky vařit 45 min.
Proc ted vsechny videa vypadaji jak z Proper Tasty?