- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
to je v haji, na slivovici a vino potřebuji aby mi to hnilo a kvasilo
Jak mám strávit jídlo se kterým si neporadí ani příroda? Abych to zapíjel elektrolytem z baterie....
Přesně toto jsou současné maximalistické požadavky na úrodnost a trvanlivost plodin. Za které ovšem draze platíme alergiemi, sníženou imunitou, kterou nám opět pomůže posílit další chemie, nemocemi zažívacího traktu, rakovinami všeho druhu.......... a život nám prodlouží další nejrůznější "životabudící" chemie.
Opravdu to takhle mělo vypadat?
Na Moravě vymysleli postup, který prodlouží trvanlivost ovoce až o několik desítek let. Záleží jen na síle vůle majitele takového modifikovaného ovoce.
Nejenže se nezkazí , ale v noci bude i světélkovat!
zakaznici chteli tvrdy ralcata co nehniji. Takze slechtenim vznikly ty cerveny koule ve tvaru rajcete co voni a chutnaji jakoby byly z ropy. S timhle to bude podobne. Jahoda, ktera vyroste v zime nekde v polsku ve skleniku v kdovijakem substratu pri svitu 300 wattove zarovky nemuze nikdy chutnat jako opravdova jahoda, macet ji muzete v cem chcete.
Tím by se měly v patnácti namazat všechny ženské.
To nestihnu, ale lepší pozdě než nikdy. Kde se to kupuje?
Prima!
Ale ještě by to chtělo něco na zpevnění povrchu transportovaného ovoce. Jahody, meruňky, broskve, borůvky, hrušky atd.... jsou podstatně měkkčí když dozrají a mají konečně chuť.