Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Bizarní hospoda v moravském kempu, kde si dáte i opečené kousky chleba

Osazenstvo hospody U Tlusťocha v kempu v moravských Pasohlávkách šéfa absolutně odzbrojí. Jak jídelníčkem na hranici hazardu s lidským zdravím, tak pragmatickým přístupem a neochvějným přesvědčením, že když ty jejich smažené sýry, krokety a burgery s kousky spáleniny z grilu lidi „jijó“, není co řešit.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P55e54t55r 66B82á25č87a 8375916685545

Nechapu jak nekdo muze v dnensi dobe ejste jezdit do kempu a uz vubec nechapu proc tam jezdi tenhle porad, to co tam je asi kazdy vi a nikod ani nic jinyho moc neceka.

+2/−1
27.1.2017 14:08

J90o21s17e88f 63Š22á21t97a85v40a 2904281906649

Stavěli jsme se loni v létě u jedný vyhlášený rybářský restaurace tady v Jižních čechách.Dal jsem si úhoře,těšil jsem se na něj ale hrůza.Uvnitř syrovej, na povrchu spařený bláto.Až potom jsem se dozvěděl že je mají zmražený a pečou je ve friťáku.A jak mají fofr,tak to flákaji.Hrůza.

0/0
26.1.2017 18:09

M58i11r67a 96L34o46v88e 3794500208514

7 let jsem nejedla smazeny syr a ted jsem na nej dostala chut ...no je to normalni?;-D

0/0
26.1.2017 14:16

M41a41r89t91i15n 60B49e86r88a23n 6709625196661

Skanzen toho nejhoršího z ryzího češství na jednom místě. Šílené...

+9/−1
25.1.2017 15:21

R30a67d18e88k 47Š64a36r63l11á34k 6241309400666

Nejhorší z celýho pořadu byly záběry, jak vaří u stanu a kolem stojej spocený pupkáči s lahváčema. Nevim, jestli chtěli jíst zadarmo a nebo prostě viděli někoho z televize, u který trávěj půl života a byl to pro ně zážitek, který převršil celou dovolenou v Pasohlávkách ;-D Pořád jich přibejvalo, bylo to jak zombie ve walking dead. Na mě doléhal stále silnější pocit, že ta dovolená tam, musí bejt tak strašná nuda, že snad i chápu, proč večer jdou řádit na "majkla dejvida". Kdyby tam byla zastoupena pouze starší generace, která byla na tomto odkojená, snad bych to i pochopil, ale ty mladý mě tam zničili úplně.

+11/−1
25.1.2017 8:46

J31a65n 21T69a95r46a31b80a 4316156799799

Komouši nám vybudovali početný proletariát a ten žije stále.

+4/0
25.1.2017 21:51

J50a41n 12S51v86o48b58o39d14a 3787794899133

Přijde mi, že ač úroveň gastronomie v ČR celkově roste a není problém se dobře najíst, tak v turistických "rájích," v těsném okolí vodáckých řek a jiných vodních ploch, to jde naopak od desíti k pěti. Všude jen samá fritéza a v posledních letech k tomu přibyla ještě Kofola...

+3/−3
25.1.2017 0:49

J55a25n 77T40a65r77a84b30a 4826646339119

Kolik slušných restaurací, postavených na kvalitní kuchyni je v našich městech od krajských nahoru? Kromě Prahy jich v ostatních obvykle nenapočítáte ani deset. Spíš stěží pět. Například v Hradci Králové tři, v Pardubicích čtyři, v Plzni osm, v Liberci dvě, v Ústí nad Labem ani jedna.

+1/0
25.1.2017 21:55

J10a65n 71S45v49o45b12o18d66a 3237934619583

Vždyť v Ústí je třeba i ta Zdeňkem propagovaná Větruše a tam se již dá slušně najíst. Zvyšováním úrovně gastronomie jsem myslel to, že již nemám problém si najít prakticky v každém městě "normální podnik," nikoliv restauraci nabízející "kostku ve skluzu."

0/0
26.1.2017 15:05

J46a74k71u10b 61S51t84a30š66e50k 4317539503654

Sex sama se sebou je eufeministický výraz pro.... ehm.... honění?

+1/0
24.1.2017 23:39

J37a94k58u67b 75S77t49a86š81e85k 4937649423764

ehm, jiná diskuze.... sorry.

0/0
24.1.2017 23:39

V80á45c41l30a25v 80P28o12u22s29t30k22a 3470801432

Který?8-o

+3/0
25.1.2017 6:37

R25a50d90e97k 79Š74m23a18h55e28l 4825191597

Krasne porovnani ceskeho smazeneho a francouzskeho zdraveho bufetu. Oba by v druhe zemi krachly. Nase stravovaci kultura je proste "ve stredoveku" a neni vule to zmenit, protoze to je prece "nase kultura".... skoda, ze mame spickove, svetove uznavane kuchare, ale nikdo v nich nevidi motivaci.

+6/−2
24.1.2017 22:22
Foto

M92a84r16i96e 19M17e48t30l19i10c37k68á 9461344811392

Upřímně, nějaká stravovací kultura je mi celkem ukradená. Zato mne zajímá, jestli to co jím mi chutná. A pokud mi to chutná, tak je mi šumák, jestli je to zdravé nebo nezdravé a jestli je to podle nějaké stravovací kultury ;-D nebo jestli je to jídlo české, francouzské, asijské.....

+8/−3
25.1.2017 17:21

F46r63a39n68t52i65š45e12k 65M62í12č67e37k 1842120422

Nakonec proč ne, je to vaše volba. Kdyby se ty smažáky nejedly, nikdo by je nesmažil. Kdyby se na ty Ordinace v růžové zahradě nikdo nedíval, netočily by se.

+1/0
26.1.2017 17:00

J71o68s19e37f 23Š33á13t40a41v23a 2164491636389

Tak je to i s konzervama a levnejma salámama.Všichni pořád nadávaji,že se tu prodává hnus ale jak to všichni ví?Tím že to kupujou a opakovaně.Koupím to jednou a když mi to nechutná ,víc to nekoupím.A když na to nebude odbyt,výrobce to přestane vyrábět a dovozce dovážet.To je přeci jasný.

+3/0
26.1.2017 18:15

T43o50m40á77š 18N64o52v49á17k 5364487139409

Právě, že není, protože oni ten šmejd nazvou jinak, upraví trošku chutě a budou to zase prodávat.

0/0
27.1.2017 15:19

J56a15n 80H91r33u96z94a 8964778249547

Kde je tuk tam je chuť.;-D

0/0
29.1.2017 13:49

T23o59m98á36š 39D59v95o48ř36á28k 3615363596756

Nic proti gastronomii, na Zdendu se rád mrknu a jeho výkon i rád pochvalně ocením.

Když jdu do hospody na pivko, tak se teším až si tam narvu nějaké nezdravé jídlo (žlučník protestuje jenom to píšu), proložím to lihovinou (játro se třese a hladina cukru v krvi mi stoupá, jenom na to pomyslím) a připravuji závěť, kdyby to nevyšlo.

Pochopitelně si druhý den připadám, jako kdybych spolknul dlažební kostku, ale asi by mi to chybělo.

Těžko si dokážu představit, co by s mým organismem provedl kvalitní zeleninový salát, čerstvá rybička, těstoviny al dente, anebo nějaké raw pochutnání.

Jsem už starej, a starej vlk na zdravou stravu k pivu peče. ;-)

+21/−2
24.1.2017 21:50

A47n88t31o61n82i87n 19C91h56a35l59o30u81p51k68a 8408656359850

Přece nejde jenom o to, aby to bylo zdravé. Ale ta nezdravost by neměla být z toho, že to je ze starých a nekvalitních surovin

+3/0
25.1.2017 10:44

J61a93n 14Z53á22v76e75s52k64ý 1135373539

Ale měl by myslet i na budoucnost, kolika let se tak dožije pravidelný návštěvník podobného zařízení, aby si nezabil všechny hosty.

+2/−2
24.1.2017 20:03
Foto

M54a42r56e59k 15C75e26r41n65y 5168316137

Kdyz je hlad i husa dobra...kdyz to lidi chtej, tak proc jim to neprodat..na skoleni je tu skola a rodice, ne?;-)

+1/0
24.1.2017 19:41

R73a76d18e76k 53Š78m94a62h35e49l 4965811437

Presne takto se ridi prodejni retezce.... :/ ...protoze to lide chteji....

+3/0
24.1.2017 22:26

J44o18s83e16f 45Z53d87r28á80h15a86l 2350910621648

Oni ale říkají "jíjou" a ne "jíjó", to jste si pane autore spletl oblast...

+2/−14
24.1.2017 18:00
Foto

M48a92r30t54i72n 10B79r45a68u98n 2984847181749

Tak se na ten díl zkuste nejprve podívat

+10/0
24.1.2017 18:03

O27l14d45ř74i26c69h 66H42o35r29á62k 2434839911705

Pohlreich vypráví něco o sexy jídlech a pak vám předvede porno "čínu" na oliváči a kašle na to, že čína je dělaná na arašidovém oleji.

To že odělá i porno topinku na oliváči jistě ocení každý Čech. Oliváč (i nepanenský) má svou chuť a vůni a opravdu málokdo potřebuje mít vše unifikované Pohlreichovské chuti a vůně.

Prostě uznávat ho do krajností a ve všem je blbost hraničící s náboženstvím.

+5/−8
24.1.2017 17:42

P31e51t61r 26N40o23v42o29t52n19y 1421640721

"opravdu málokdo potřebuje mít vše unifikované Pohlreichovské chuti a vůně." A on vám Pohlreich stoji doma za zádama, když děláte čínu a leje vám tam oliváč?

+3/−1
24.1.2017 18:05

M25a16r45t68i79n 53V63y11s51k60o74c91i96l 3162668105910

Me treba kolegyne v praci darovala ryzovy olej, jak je skvely a kdesicosi, udelal jsem na nem cinu a chybela mi tam ta olivova chut, na kterou jsem zvykly. Tak me zabijte a uminusujte :-P

0/0
24.1.2017 19:26

P38e26t86r 74H46o56c47h68m76a60n 2840836915641

Máte asi na mysli olivovou pachuť.

0/0
24.1.2017 19:34

M83a15r93t27i28n 82V92y62s39k38o68c79i90l 3852338425160

Nechte si vase emotivni oznaceni na doma. Vjemu jazykem se rika "chut" at si o dane chuti myslite cokoli. Ja to nikomu nenutim, ale me to chutna.

+3/0
24.1.2017 19:36

J74a28n 60T79a25r77a96b77a 4586976989129

Chuť, v čínském jídle pachuť. Není ovšem pravda, že Asie pouze vaří na arašídovém oleji, vaří i na celé řadě dalších, olivový to ale opravdu není.

+2/0
24.1.2017 19:37

J92a77n 26T58a94r90a86b12a 4886476269979

To je o tom, jestli chcete jíst autentické chutě autentických kuchyní nebo ne. Dáte kokosové mléko do svíčkové? Asi ne, stejně jako patrně nedáte smetanu do red curry, přitom řada "profesionálních" kuchařů vám bude tvrdit, že je to (myšleno to thajské, ne svíčková) nahraditelné.

0/0
24.1.2017 19:35

M74a86r58t15i66n 65V60y44s43k54o19c65i41l 3842678365950

Originalni kava je take puvodne bez mleka a stejne mi chutna vice s nim. A ze me nekdo bude presvedcovat o originalnim receptu me nejak nechava klidnym. Jiste kvuli jedne cine za tri mesice, co ji tak delavam, budu kupovat spesl olej, se kterym mi to ani nebude tak chutnat :-)

+1/0
24.1.2017 19:41

M48a69r84t93i60n 45V59y51s30k95o93c45i39l 3262378125610

Na druhou stranu uznavam, ze v restauracich by se recepty dodrzovat mely. Ne oblibene ,,Kdyz nemate limetu, tak tam dejte citron. A Kdyz nemate ani ten, tak tam nedavejte nic." :-)

+1/0
24.1.2017 20:27

K14a38t29e91ř21i92n46a 63V67a48š68á60k27o19v32á 5591162509775

a ja zrovna ryzovy super....prave proto, ze nema chut a vynikne chut potravin. Nesnasim, jak se tu cpe olivac uplne do vseho i tam, kde se nehodi, a kde puvodne nebyl.

Takze za me se pri vareni drzim ryzoveho a slunecnicoveho. Do salatu a studene kuchyne se pak vubec nebojim experimentovat s mnoha jinymi ruznymi.

0/0
26.1.2017 3:37

J41o14s24e50f 97Š62á45t69a66v98a 2134371816639

Oldřich Horák

Dělat topinku na oleji,to je prasárna.Topinka vždycky jenom na sádle.Na oleji smrdí.

0/0
26.1.2017 18:22

J78o80s39e17f 14M36u75ž47á39t91k96o 5895903137853

Znám spoustu lidí, co když jdou do restaurace, tak chtějí jenom smažák, nebo řízek. Prostě ubohost a totální zaostalost a nechuť zkoušet nové věci, ale když to chtějí a nenutí to jíst mě, tak proč né? Kde je poptávka, bude i nabídka. Když to lidi nebudou žrát, tak začnou dělat čerstvé ryby a skvělé steaky.

+6/−5
24.1.2017 17:15

A71n84t33o75n58i69n 57C88h87a30l39o75u32p79k64a 8648206869960

Znám spoustu lidí (a mám i vlastní zkušenost), kteří si na neosvědčených místech dávají smažák nebo řízek proto, že na těch se dá nejmíň co zprasit. Je celkem o hubu jet na výlet po ČR a zastavit se na jídlo v místním zařízení. Většinou vždycky hnus, i když bych chtěl zkoušet nové věci

+17/−1
24.1.2017 17:18

P47a38v92e52l 11N23o11v92á74k 7321526179713

Když jedu někam na výlet po ČR tak prostě vytáhnu mobil a podle recenzí v Google si vyberu

+3/−4
24.1.2017 18:45

V41á83c94l23a78v 61P32o92u31s90t51k86a 3730601532

Všichni na Google nejsou.

+1/−1
24.1.2017 18:49
Foto

M67a73r36e85k 13C92e65r56n77y 5428326617

A to je ta zaostalost....smutna.

+1/−11
24.1.2017 19:43

A56n75t82o65n44i22n 67C43h48a84l50o84u58p63k14a 8258476519640

A co si vyberete, když tam nic dobrého není??

0/0
25.1.2017 10:47

M37a61r57t35i10n 94V65y13s77k74o36c26i79l 3562988745260

Ja jsem si myslel, ze neni co zprasit na "blbem steaku". Spousty utyranych podrazek a solamylovych vyvaru me z tohoto omylu vyvedly. Timto se omlouvam podnikum Habanero Vrutky a U Johana Zlin, tam maji steaky vzdy perfektni, o nich nemluvim :-)

0/0
24.1.2017 19:53

J48o34s16e73f 16Č26i15h81á33k 7511379490886

Ty si žer co chceš a nech ostatní žrát co chtějí.

0/−1
24.1.2017 18:10

J50a19n 36T77a93r10a98b50a 4816706779189

A pak že Češi nejsou mistři světa v gastronomickém barbarství....

+3/−1
24.1.2017 19:30

J88a68n22a 67B70o37u59l87o86v75á 7220446891301

Nesmysl. Někdy si dám taky v hospodě smažák nebo obyčejný řízek, ale to není otázka zkoušení nových chutí, ale momentálního rozpoložení. Nová jídla zkoumám velice ráda, ale hlavně doma, v klidu a u vlastní plotny. Právě proto si dám ráda v obyčejné hospodě zcela obyčejné klasické hospodské jídlo, protože doma právě toto nevařím.

+3/−1
25.1.2017 5:44

K45a52t52e76ř53i38n63a 88V34a26š89á12k61o98v75á 5751652639375

no, ja si davam smazak hlavne proto, ze vetsinou v hospode nic jineho nemasoveho udelat neumi. Vrcholem byvaji smazene zampiony, to se pak honosi "vegetarianskym menu". :-P

+2/0
26.1.2017 3:40
Foto

J26i57ř91í 23N62o24v76o60t11n73ý 6964907862731

Vzhled, dikce a verbální projev pana Pohlreicha ve mě vyvolává fyzickou, estetickou a mentální bolest. Pokud je toto mediální hvězda klesla naše domácí kultura na nejhlubší dno.

+11/−31
24.1.2017 16:37

A64n56t96o15n26i49n 54C98h43a94l77o67u74p60k22a 8218196589160

Vidíte, já to mám přesně naopak

+17/0
24.1.2017 17:18

V34á13c86l59a39v 24K38o60p13ř87i59v29a 1974250875441

No tak! To napíšete a vedle vašeho příspěvku vystavíte svou krásnou fotku? Kdy už konečně vám podobní pochopí, že je to model pořadu.

0/0
24.1.2017 17:58







Najdete na iDNES.cz