Diskuze
Bizarní hospoda v moravském kempu, kde si dáte i opečené kousky chleba
Děkujeme za pochopení.
P83e10t72r 69B72á87č59a
Nechapu jak nekdo muze v dnensi dobe ejste jezdit do kempu a uz vubec nechapu proc tam jezdi tenhle porad, to co tam je asi kazdy vi a nikod ani nic jinyho moc neceka.
J10o74s31e86f 20Š97á18t56a41v41a
Stavěli jsme se loni v létě u jedný vyhlášený rybářský restaurace tady v Jižních čechách.Dal jsem si úhoře,těšil jsem se na něj ale hrůza.Uvnitř syrovej, na povrchu spařený bláto.Až potom jsem se dozvěděl že je mají zmražený a pečou je ve friťáku.A jak mají fofr,tak to flákaji.Hrůza.
M45i95r82a 19L72o12v31e
7 let jsem nejedla smazeny syr a ted jsem na nej dostala chut ...no je to normalni?
M69a79r67t97i44n 51B65e83r87a93n
Skanzen toho nejhoršího z ryzího češství na jednom místě. Šílené...
R47a26d47e31k 19Š55a52r43l45á86k
Nejhorší z celýho pořadu byly záběry, jak vaří u stanu a kolem stojej spocený pupkáči s lahváčema. Nevim, jestli chtěli jíst zadarmo a nebo prostě viděli někoho z televize, u který trávěj půl života a byl to pro ně zážitek, který převršil celou dovolenou v Pasohlávkách Pořád jich přibejvalo, bylo to jak zombie ve walking dead. Na mě doléhal stále silnější pocit, že ta dovolená tam, musí bejt tak strašná nuda, že snad i chápu, proč večer jdou řádit na "majkla dejvida". Kdyby tam byla zastoupena pouze starší generace, která byla na tomto odkojená, snad bych to i pochopil, ale ty mladý mě tam zničili úplně.
J76a77n 70T11a24r15a28b33a
Komouši nám vybudovali početný proletariát a ten žije stále.
J64a18n 20S96v50o43b12o18d90a
Přijde mi, že ač úroveň gastronomie v ČR celkově roste a není problém se dobře najíst, tak v turistických "rájích," v těsném okolí vodáckých řek a jiných vodních ploch, to jde naopak od desíti k pěti. Všude jen samá fritéza a v posledních letech k tomu přibyla ještě Kofola...
J11a39n 79T31a36r20a23b19a
Kolik slušných restaurací, postavených na kvalitní kuchyni je v našich městech od krajských nahoru? Kromě Prahy jich v ostatních obvykle nenapočítáte ani deset. Spíš stěží pět. Například v Hradci Králové tři, v Pardubicích čtyři, v Plzni osm, v Liberci dvě, v Ústí nad Labem ani jedna.
J24a92k23u85b 36S65t39a66š44e59k
Sex sama se sebou je eufeministický výraz pro.... ehm.... honění?
R75a14d29e11k 64Š51m13a65h64e49l
Krasne porovnani ceskeho smazeneho a francouzskeho zdraveho bufetu. Oba by v druhe zemi krachly. Nase stravovaci kultura je proste "ve stredoveku" a neni vule to zmenit, protoze to je prece "nase kultura".... skoda, ze mame spickove, svetove uznavane kuchare, ale nikdo v nich nevidi motivaci.
M67a56r90i98e 21M15e47t37l51i79c39k15á
Upřímně, nějaká stravovací kultura je mi celkem ukradená. Zato mne zajímá, jestli to co jím mi chutná. A pokud mi to chutná, tak je mi šumák, jestli je to zdravé nebo nezdravé a jestli je to podle nějaké stravovací kultury nebo jestli je to jídlo české, francouzské, asijské.....
T82o20m98á34š 27D10v56o89ř17á39k
Nic proti gastronomii, na Zdendu se rád mrknu a jeho výkon i rád pochvalně ocením.
Když jdu do hospody na pivko, tak se teším až si tam narvu nějaké nezdravé jídlo (žlučník protestuje jenom to píšu), proložím to lihovinou (játro se třese a hladina cukru v krvi mi stoupá, jenom na to pomyslím) a připravuji závěť, kdyby to nevyšlo.
Pochopitelně si druhý den připadám, jako kdybych spolknul dlažební kostku, ale asi by mi to chybělo.
Těžko si dokážu představit, co by s mým organismem provedl kvalitní zeleninový salát, čerstvá rybička, těstoviny al dente, anebo nějaké raw pochutnání.
Jsem už starej, a starej vlk na zdravou stravu k pivu peče.
A39n69t47o88n93i84n 71C24h35a11l78o19u33p61k74a
Přece nejde jenom o to, aby to bylo zdravé. Ale ta nezdravost by neměla být z toho, že to je ze starých a nekvalitních surovin
J83a26n 27Z92á90v38e13s20k69ý
Ale měl by myslet i na budoucnost, kolika let se tak dožije pravidelný návštěvník podobného zařízení, aby si nezabil všechny hosty.
Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich
Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly
Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...